Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.26.juli/07 ---

Jag bestämde mig för att skita i att åka till 7H idag, ingen kunde haka och ha ett enmansläger kändes bara för trist. Jag måste öva på mina minglarskillz tror jag, då skulle sånt ge sig. Men ja, det är ju också Glory Boat igen ikväll. Man får sin belöning. Och lagom till det - 600 spänn mer än jag räknat med i lön från juni, oh yeah!

Nu blir det definitivt Way out W.

Ha, jag som neggade så mycket i början, men det var ju inte festivalens fel, det var ju plånboken och chocken över att det visade sig vara en mycket störe festival än man fattade av det inledande viskandet.

Order of the Phoenix, då. Den höll fortet. Fortfarande är det trean som är bäst, men det är fortfarande hög nivå på de två senaste. Men både jag och Sanna var överens om att den faktiskt kunnat vara lite längre, vissa grejer var onödigt förkortade och vissa andra var helt obegripligt ignorerade (hallååå, det var ju knappt nån som såg de där thestralerna - varför red alla på dem sen utan protesterrrr!?).

Efter bion drack jag ett par öl på King's med Yoho, Magnus och Camilla samt åt upp det överblivna biogodiset (mm vad jag önskar det var kvar just nu). Kom hem och tyckte det kändes som efter en rejäl utekväll fast klockan bara var elva och höll på att somna framför ett Homicide-avsnitt. Ibland är man vek.


Ta med godis till King's Head, dä köng dä.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s11e04, the snuke
s11e05, fantastic easter special
s11e06, d-yikes!

homicide: life on the street
s3e19, colors
ca 110 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
jakten på den förlorade själen
ca 30 s. (> utläst.)
ca 30 s.
  [regelverk]
taggar:
ego, HP.