Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.24.juli/07 ---

Jävla Facebook.

Det är förstås inte hype som jag gett mig in i, det är hatkärlek. Jag gör inget vettigt, men jag sitter fan med det hela dan. Kan inte låta bli. Senast har jag flängt in en jävla massa bilder bara för att det är så kul att göra temasamlingar. Och att tagga specifika punkter på en bild (synd bara att man inte kan välja en egen storlek/form på markeringsrutan, det vore ju det ultimata).

Fast jag har tvättat och haft Heroes-maraton #2 också, men tvätten blev stor flopp eftersom vi glömt att sätta på torkskåpet, samtidigt som tumlaren valde att lägga av efter ...tja, inte särskilt torr tvätt i alla fall. Twice. Så det var bara hänga tvätt över hela lägenheten. Och på det: största laddningen på länge, blöargh.

Men nu är det torrt och vikt, skit samma.

Och Heroes håller stilen. Bara fem avsnitt to go.

Annars HP. Jag såg förra filmen hos Sanna igår, och imorgon blir det den nya på bio. Enligt IMDB är Gary tbx som Sirius Black, det är ju skönt att höra, men jag blir lite nervös av att man även listat honom på förra filmen, för det är clearly inte han som kommer upp i glöden, och det låter inte som hans röst.

Orkar inte googla det så jag får anta det stämmer.

Bara två av punkterna på att-göra-listan från häromdagen är ordnade. Nån halvfärdig kanske. Det är dags att skärpa sig med att skärpa sig.


Fruktkatten Rufus sitter i fönstret medan film ses.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s11e03, lice capades

heroes
s1e14, distractions
s1e15, run!
s1e16, unexpected
s1e17, company man
s1e18, like any parasite

entourage
s4e06, the weho ho

24
s6e20, 1 a.m. to 2 a.m.

homicide: life on the street
s3e17, in search of crimes past
s3e18, nothing personal
ca 400 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
nerd life, dråpligheter, HP.