Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.22.juli/07 ---

Lite overload-varning på de senaste dagarna, men det är så bra, så bra.

Det är den där grejen igen där jobb och en massa annat kommer allt på en gång och det borde vara förödande, men det funkar och det är bäst. Det är ganska dyrt också, förvisso, men det är bäst.

Således Glory Boat i torsdags plus Eye i fredags plus hemmafest för Frida L:s fölsedag igår. Och lite jobb däremellan. Alla saker roliga, utom naturligtvis jobbet men det var faktiskt inte så tufft heller trots utgång innan. Klassisk dansgolvsträningsvärk har även uppnåtts, det var ett bra tag sen. Men jag var väl en dansfantom, oh yeah.

Det blev stora mått av avhopp på vägen till the Eye från förfesten på en sweet takterass, till slut bara jag och J-O-V kvar. Men sen kom Yoho och Pedram dit också, och de hade med sig Eva som jag inte träffat sen Prag i oktober. Delighting, och det var nog ännu fetare dansgolv än på Glory, även om det var mindre stroboskop. Eller jag menar det var ju ganska skönt, på båten tänkte jag faktiskt mest på den gamla epilepsilöpsedeln Nintendo dödade min son. Man såg fan ingenting ibland, jag undrar hur man lyckades undvika armbågar i ögat på sig själv eller andra.

Plånboken och dansfantomen fick dock vila igår, jag åkte hem direkt efter festen och en snabb öl på King's Head med några värmlänningar. Lika gott, jag var ändå seg nog idag att inte orka mer än ett HP-maraton med Sanna inför nya filmen som jag inte tagit mig iväg på ännu.

Fan vad Alfonso Cuarón rycker upp kvaliteten ett snäpp i trean, det märks hur tydligt som helst att det är en ny sheriff i stan, synd man inte lät honom fortsätta. Fast en ny varje gång är ju lite trevligt som koncept det också.

Nu måste jag nog se till att skärpa mig i veckan och göra lite long overdue saker, som att fixa ett tält eller nåt till helgens Sjuhärad, och lagra på mig lite skivor att ha med. Välja en setlist. Bekräfta min plats på GU i höst. Skicka pappret som ger mig poängen från BHS så jag får nytt studiemedel sen. Bestämma mig för om jag ska ta hela den erbjudna veckan på jobbet i augusti. Göra nån slags budget, tjenare vad slarvig jag varit det senaste, och ska det bli nån Way out west eller?

Men först ska jag nog se lite TV och äta en macka och dricka en kaffe, det är ändå lazy sunday, kom igen.


En förfest på en takterass.


Ett födelsedagsbarn.

statistik,
serier:
tot. minuter:
ebba & didrik
s1e05, [ingen titel]

south park
s11e02, cartman sucks
ca 50 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
boken om blanche och marie
ca 10 s.

Enquist, P.O. - jakten på den förlorade själen
ca 50 s. (hittade den hos Pedram igår och den verkade så kul att jag tvingats låna den och köra dubbelt P.O. en stund. bara en sån sak som att han ens nämner nattbus 807, världens roligaste film, är värt det.)
ca 60 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, HP.