Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.19.juli/07 ---

Herrejävlar vad det var beroendeframkallande med Heroes. Inte sen de värsta 24-vändorna har jag sett så mycket i sträck. Tretton avsnitt bara flög förbi med lite sömn och frukostmakande som i princip enda paus. Alla måste se.

Charmad med en gång, naturligtvis, av japanen alla älskar. Super-Hiro! Fan vad söt han är. Yoghurtuuuu!

Men alltså han Isaac som målar tavlor som visar framtiden - han är ju precis som Towelie i South Park! Kan inte göra nåt alls utan att först säga I better get high. Jag kunde inte låta bli att säga det typ hundra gånger i samma pipröst som knarkarhandduken och retade säkert J-O-V, som aldrig sett nåt avsnitt med Towelie, till vanvett.

Det får absolut inte dröja för lång tid till de sista tio på säsongen, och jag kan säkert inte bärga mig till säsong 2 sen heller.

Så har jag tvingats skaffa Facebook-konto. Erkänna smått att det är lite kul, men nä, ingen hype från mig ännu. Roligast är att nån snubbe skapat en display med Paris Hilton-status man kan ha på sin sida. Där det står vad som gäller, sitter hon inne just nu eller inte?

Annars är det mest rangordning av sina vänner, eller i bästa fall svår stalking.

Och majorna-exilen är slut ikväll, nu kanske Rufus får komma ut lite oftare. Jag har varit alldeles för grym, inte ens varje dag. Men måste man sitta ute också ska det ju vara väder.


Han vill verkligen inte in igen här.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s11e01, with apologies to jesse jackson

heroes
s1e01, genesis
s1e02, don't look back
s1e03, one giant leap
s1e04, collision
s1e05, hiros
s1e06, better halves
s1e07, nothing to hide
s1e08, seven minutes to midnight
s1e09, homecoming
s1e10, six months ago
s1e11, fallout
s1e12, godsend
s1e13, the fix
ca 550 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
heroes, ego.