Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.12.maj/07 ---

Yay, det går att utföra de djärva planerna och gå därifrån med gott resultat!

Som sagt häromdan, lösningen på att vilja se gig på Svanen kombinerat med att ha ett tåg till Sthlm 6.42 fick bli att helt enkelt vara ute tills tåget gick, med väska inlåst på centralen. Det gick utmärkt. Sen gick spelningen utmärkt på kvällen.

Och jag såg Frida Selander som var helt grym, och hon hade dessutom de bästa spontana mellansnacken jag hört, nånsin, nästan bättre än låtarna. Det är inte vanligt.

Ja, och gamla vänner och nya. Sov hos Klabbis och passade även på att träffa Chris från Kreatörsklassen som jag inte sett på... ett och ett halvt var det nog, samt Milla från Feminetik. All good all good, det är trevligt att man faktiskt har en arsenal människor man kan hälsa på i Sthlm som ändå inte är för stor så det blir hektiskt.

Och Bibliofil-Kristoffer var där också! Han hade jag lätt inte träffat på typ tre år eller nåt. Mer säkert.

Efter gig och Frida Selander insåg jag i alla fall att jag inte ätit middag, men då spelade kvällens DJ's Talib Kwelis Move Somethin' så jag sket i det momentet och vi drog allihop till dansgolvet som var fortsatt fett även efter det. De spelade till och med La Boulette med Diam's (det du Yoho)!

Så jävla kul kväll.

Torsdagens Svan var förstås också kul, värd besväret ovan i alla fall, och Fontainebleau var faktiskt riktigt bra. Synd bara jag mest lyssnat på förra EP:n som de knappt spelade nåt från.

Så hade de ett roligt extrem-fan längst fram också. Varför har nästan alla en minst en sån varje spelning? Var kommer de ifrån?

Eurovision får stå åt sidan för fest ikväll, men det bli lätt reprisen imorgon. Avslöja inget!

Men alla vet att Ryssland måste vinna.


FontaineBjörn i en för honom sjukt vanlig pose.


Chris pratar om en hemlig och en ohemlig blogg.


Klabbis bommar cigg.


Klabbis tog flera bilder när jag sålde skivor drug deal style.


Välkommen tbx till Göteborg! Vi ska bara springa här ett tag så du inte kommer till din vagnhållplats utan en vansinnig omväg.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s8e10, pre-school
s8e11, quest for ratings

house, M.D.
s2e09, deception
ca 85 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
regissören
ca. 40 s.
ca 40 s.
  [regelverk]
taggar:
egocentrum, supa, eurovision.