Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.8.maj/07 ---

Jahapp. Det är ju lite fascinerande hur jag väljer ibland. Men än mer fascinerande hur jag lyckas.

Som sagt, arbete, vårdish, jag var inte särskilt peppad. Det hade gått så jäävla lång tid sen jag var på den avdelning jag ska spendera sommaren på så den började kännas läskig, och nu var det på just den. Så kvällen innan var jag inte sen att haka på när Yoho sa att hon skulle till Emma Mollis. Jag tänkte man kunde hoppas på att folk skulle hetsa mig att följa med ut, så det skulle bli jobbigare att vara bakis än att vara på jobbet i sig på söndagen.

Men jag höll mig halvduktig och kom ändå hem utan utgång först, åt en sallad, sov gott några timmar, åkte iväg, och jobbade sen helt utan incapabilities. Dessutom var det inte så jävla evil att jobba, det får ge sig med sommaren. Men det kanske är dags för riktigt jobb nästa år?

(No diss mot vården alltså, men det är inte för mig. Bara så.)

Och det är så jääävla mycket som ska ordnas nu, vad i helvete är det med våren!? Hur går det ihop, jag gör saker hela tiden, jag försummar mina TV-serier och den där uppsatsen har ju ett helt practical joke av administrativt fanskap i bagaget.

För tha deadline, om man vill gå upp med den i juni, är den 22 maj. På papperet. I själva verket är det den 15 maj, eftersom man måste anmäla sig då och då ska man ha sin handledares tillstånd, och vill man ha det ska man vara klar. Och ska handledaren avgöra om man är klar ska det lämnas till denne en stund innan och jag skulle, om jag a) varit religiös, och b) brydde mig och inte redan gett upp den grejen, redan nu flera gånger bett till gud att det räcker med inlämning nu på torsdag i så fall.

Bara att glömma skulle jag säga, men att låtsas som det ska gå kan ju få en att komma nära att bli klar i alla fall så man inte luras att det ska arbetas hårt under sommaren istället.

Vadå, skulle uppsatsen vara det enda?

Nä.

Så är det gig i Stockholm på fredag (och bor du där ska du komma dit, jag tror min tid är 20.30), det ska förstås bli kul, men mitt jävla tåg går 6.42 och jag hade ju tänkt se Fontainebleau på Svanish, och kan man verkligen med att vara ute om man ska upp så tidigt? Min bästa lösning hittills är att låsa in en väska på centralen och sen gå direkt dit, bara för att det skulle vara så sjukt, men jag vet inte om jag kan bära upp en sån idé med värdighet, och jag är inte den som har lättast att somna på tåg i vanliga fall.

Och den där jävla lördagen!

Här har man redan tappat lite av Eurovision-engagemang, men börjat plocka upp bitar genom Inför-programmen, som alltid funkar på det sättet, och just då ska det vara helt omöjligt att få ihop en lördagsplan som inkluderar både det och allt annat man vill göra.

Nä, jag kan inte missa det, hur ska jag då lyckas komma undan med att skriva aggressiva inlägg om utfallet? Hmm... TV i mobilen?

Så har man systrar som ber en köpa en klänning åt dem på Vero Moda eftersom den är slut i rätt färg och storlek i Sundsvall. Så gör man det eftersom man är så jävla hyvens. Sen har de köpt den själva likförbannat och framför allt inte ens skickat ett litet heads up-sms om saken.

Och det är ju roligt nånstans för det är så typiskt henne. Och jag löser det genom att tvinga henne att vara den som lämnar tillbaka, för det är lätt värt besväret att ta med den dit upp sen framför att vara en tillbakalämnare.

Och det som är riktigt roligt, eller jag har väl mest obehag av det men ändå, är att jag verkligen verkligen verkligen kan se mig själv göra något exakt likadant.


Fan vad bra denna bild blev då! (Emma svischar förbi.)


Dat's tha one.

statistik,
serier:
tot. minuter:
six feet under
s5e08, singing for our lives

entourage
s3e17, return of the king

ugly betty
s1e16, derailed

desperate housewives
s3e11, no fits, no fights, no feuds
ca 125 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, äldrevårdish, uppsats, eurovision, dråpligheter.