Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.10.maj/07 ---

Ibland har man tur och har en visserligen lite slö, men också hyvens, handledare.

Då får man sin tillåtelse redan innan man ens är särskilt nära att bli klar, och kan satsa på deadline den 22/5 istället för att slita hund och få jaga tillstånd med helt färdig shit innan... idag.

Det kan ju till och med gå vägen det här, där ser man

Så är man en fjortis och går på tjejkvällar, but that's beside the point.

Idag fick jag plankebot för övrigt. Skulle köra SMS-knepet men mobilen vägrade skicka när jag satt där och såg kontrollanter, så hej och hå, och man försökte vessla, men hem med en bot i fickan. Tur man har sitt ass insured. Dessutom var kontrollantish faktiskt trevlig som fan. Kul med tanke på allt helvetesskap man hört på sistone. Men så försökte jag ju inte springa därifrån heller.

Och imorgon är det stockholmish och du och du och du ska komma till the show och se mig och ni andra kan stanna hemma om ni vill. Jag åker imorgon grisbitti och förhoppningsvis blir det sömn nog i allmänhet, och text som sitter kvar i huvet i synnerhet, men jag har ju haft ett streak spelningar så det är bara om jag får för mig att köra den nya tretaktaren som jag lätt inte kan utantill än.

Jaja.

Eurovision istället, jag skiter nog i att se det på lördag om jag inte bara kastar getögon. Fest är roligare, eller i alla fall mer tidsbundet för det finns ju både a) spela in på video och b) se repris, bänkat 11.30 eller när det nu var på söndag. Don't tell now.

Klara finalister? Jajjemen, här har det kollats på Inför:

Bosnien-Hercegovina försöker med en typ ballad igen, och visst, förra årets var fan inte dum för att vara sån, men nä, inte lika bra denna gång. Bara snedflugenorsken jag annars kräkts på fattade den saken ordentligt.

Spanien är mest klyschig och inte speciell nog. Typisk mittenlåt, men ja, de har väl sin plats säkrad va? Och Irland... Glada folkspåret är körrt. Ja, två R, så körrt är det. Finland fegt. Litauen tråkigt. Men hahaha, Grekland kör med textsnutten shake it up precis som dödsfienderna i Turkiet! Och låten är väl samma grej fast utan nåt Justinesque. What's that all about?

Jaha, nåt om Sverige. The Ark är väl bra and so on and so forth, men segertippning, jag vet inte. Dessutom skiter jag fullständigt i om de vinner, jag vill ha en fet låt inte en svensk låt. Trevligt med lite lindy shit i videon dock, props för det. Och som Sanna sa, ett band som både spelat på Emmaboda och vunnit ESC vore ju lite coolt.

Men Frankrike! Vilken störd grej! Ganska bra också. Fan, jag hoppas den kommer högt upp, ingen vinnarfavvo, men skoj. Och Rysslands låt var duktigt Britneyfet. Den ligger givet däruppe med Turkish Justin på min topplista. 90's-breaket, herregooood!

Nä den är nog bäst till och med. Ja. Och om jag och nordiska panelen är överens måste det vara en crossover-hit. Finnen kan säga hjärtlöst hur mycket han vill, han har inget fattat om denna tävling. Konstigt nog.

Tysk Sinatraswing var lite coolt också, men vinnare, nej. Men jag kommer pumpa den hemma, that's fo shizzle. Och Ukraina är ju lätt stördast, utseendemässigt, hittills efter Lettiska hattoperan (nä, ukrainska foliemössan är faktiskt inte fulare är de där mupparna). Men en feeet idiothit. Lätt. Jag fattar inte var de gräver fram alla feta ukrainalåtar. Ingen Wild dance, ingen Show me your love, men fet ändå.

England gör dock bort sig igen. Ska man vara Shampoo eller Gina G ska det vara rätt igenom såna och inga halvmesyrer. Men ett uppsving från Daz Sampson som borde mördats i en gränd efter semin förra året.

Men Rumänien går neråt, fast Tornero var förstås svår att följa. Inte helt värdo men not so impressive heller. Och att blanda flera språk i nåt break får mig bara att tänka på nästa människa jag önskade livet ur förra året (just det, precis det livet han älskade så mycket... youknowwho). Och så var det Armenien och en mögig ballad som kan dra åt sväng med pipa.

Jag orkar inte tippa seriöst med placeringar och shit, men nu vet du i vilka länder mina favoriter lever och andas till vardags.


Mamma skickade mig en rolig bild från Vietnam. Axlarna!

statistik,
serier:
tot. minuter:
24
s6e09, 2 p.m to 3 p.m.

gilmore girls (näst sista, ever! hjälp!)
s7e21, unto the breach
ca 85 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
uppsats, krypto, eurovision.