Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.5.maj/07 ---

Jag måste nog börja med att ge ett tips. Det finns en snubbe som heter M.Sakarias som gör precis sån Stockholms-söder-hiphop som den första '98-vågen borde lett till. Lyssna och ladda ner mixtapet Trumfkort vol. 1 här. Han kör ju en text över Rhythm is a dancer!

Sen kan vi gå till utgångshetsen igen, ja, det har ju varit en sån vecka nu. Men vad ska man vänta sig när man nyss haft långhelg med Valborg etc, och sen dubbel fölsedagsfest, först Navids i torsdags och igår det lysande konceptet surprise-party för Miriam på tredje lång.

Navid hade free bubbel, så redan där sattes ju standarden. Men utöver det den mest seriösa tilltuggsbuffén jag sett sen... förra gången det bjöds på free bubbel (för inget kommer klå Elins snittar!). Det var samtal om sliskig RnB och folk som spelade Wii och såg roliga ut och sen hade jag ju lovat att dra till Uppåt och se Kevins band. Det visade sig att det var värsta novelty-grejen i samband med det 90's tema de hade den dan, så spelningen bestod mest av slakt på gamla hittar. Men det är ju aldrig tråkigt. Så fortsatte det på Svanen som för tillfället var elektrisk, men det var förvånansvärt lite folk så mestadels hängde jag bara med FontaineBjörn och några fler jag stötte på. Såklart ska Fontainebleau spela nästa vecka på Svanish så jag kommer tvingas dra dit fyra veckor i rad. Det känns väl sådär, men det är ju oftast kul så what the hey.

Surprisefest då? Jorrå, fy fan vad förvånad Miriam var när hon intet ont anandes kom upp i lägenheten efter en till synes harmlös middag med Anna och möts av en hord människor som skriker surprise för full hals. Best ever, men som nån sa (förlåt, jag minns inte vem) nu kommer alla gå härifrån med förväntningar och tro att det kan hända dem också.

Sedan var det, som brukligt på fredagar, The Eye och dans till stängningsdags, men jag fick såklart gå lite innan eftersom man ju ska hinna med vagnar och så. Men innan hann jag med den plötsliga händelsen att Mackan från Fattaru/Basutbudet dök upp på scen och körde lite random rants över dansmusiken. Tyvärr var det roligare än bra, han gör sig lätt bättre på sitt eget (alltså Profondo J Morten-rmxen på Finns d plats? är denna månads bästa låt i mina lurar). Men ja, han använde ju den gamla klassiska klyschraden jag är def, du är keff. Alltid kul.

Och imorgon blir det inhopp i äldrevårdish, jag har fått skäl att ta mig en segdag idag. En segdag som toppades tidigt av Yohos infall att bjuda på hemgjord pizza. Mycket trevligt.

Sedan häng hos Emma Mollis tills alldeles för sent, men det är ju alltid skit samma när man somnar om man ändå ska upp i svinottan. Lika segt ändå.


Sir Kevin & the Cocksuckers slaktar Ice ice baby.


Surprise! (Ursäkta kassa telefonkameran.)

statistik,
serier:
tot. minuter:
lost
s3e19, the brig

scrubs
s6e19, my cold shower
ca 65 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
tips, supa.