Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.1.maj/07 ---

Blahonga, ingen Umami for me. Det var så in i helvete fullt att inte ens alla med förköp kommit in. Skönt att det inte bara var att jag hängde kvar på Jonas och Lisas trevliga fest för länge (hjälp förresten, bubbel är farligt), samt att jag inte orkade ge kön ett seriöst försök ens. Men helvete också, det kommer visserligen nya chanser (och det lär ju vara ännu bättre när Busy P kommer dit), men, nästa gång är fan om en månad.

Den här dinosaurien får vänta helt enkelt.

On the plus side: Nu har jag äntligen skrivit färdigt tretaktslåten och hoppas följa spåren av andra jävligt lyckade sådana som t.ex. de av Organism, Dungeon Family, Mitchell Brothers och Jay-z (eller ännu hellre Necros version The real reality över samma beat som Jigga, som är hans halvkackigt-rappande ass bästa flow nånsin, plus skönt mesig sång på onda rader text såsom maliciously vicious enough to kill). Ska bara fixa till en liten hook eller nåt, samt en smattrande falsettsång på slutet tror jag (och sen måste vissa som kanske hör den sen inte ta den helt på orden, förutom det där om att det är en bra idé att chilla).

Och jag har ryckt upp mig och börjat kolla igenom Inför ESC-avsnitten jag missat, man måste ju hålla sig à jour med skiten om man ska kunna blogga aggressivt sen. Höjdaren i avsnitt 2: Polen! Outkast à la Idlewild, herregud så progressivt. För att vara Eurovision förstås. Kan fuckas upp live, men skit samma, den kommer pumpas på dagfesten, no doubt (ja till och med fast jag har Idlewild att pumpa också, det är ju så mycket roligare med glimten-i-ögat-generic).

Och att Charlotte Perelli kallade videon porrchock!

Prrrricelesssss.

(Däremot väldigt mycket en besvikelse att även den annars sympatiske finnen började babbla om han led med pappan till sångerskan bara för att hon är lite smått utmanande i videon. Och norskens koppling till trafficking bara för att det var en polsk video som var lite drrty, så jäääävla kolonialt! Skäms.)

Mer progressivt då, men så uppenbart en följd av Lordis vinst (dock inte - och skärp er! - särskilt mycket samma stil som Lordi): Tjeckiska hårdrockslåten som nästan innehåller growl istället för sång... Det kommer inte gå bra, men den var ändå helt ok.


Jag tog noll bilder igår, för jag var hejdundrande full i slutet, och i början blir alla kort så mesiga ändå. Yoho tog dock men jag har inte sett fler än det på hennes blogg. Men det här är från samma tillfälle som förra inlägget, som ändå ger en bra spegling av mitt tillstånd även igår.

statistik,
serier:
tot. minuter:
ugly betty
s1e14, i'm coming out

south park
s8e09, something wall-mart this way comes

six feet under
s5e07, the silence
ca 115 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, egocentrum, krypto, eurovision.