Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.29.apr/07 ---

Näää.

Nja. Men i alla fall kan man säga att det oavsett krypande deadline inte varit helt lata dagar denna vecka, trots utgångar mitt i alltihop. Så får vi väl bara mota bort alla småhelger som dyker upp varje vår, förutom möjligen på tisdag eftersom det kvällen innan ju är Umaaaaaamiiiii i den där grottan jag hört ska vara cool.

Plus, förstås, Jonas och Lisas inflyttningsfest i den där heta festlägenheten de skaffat. Jag ska nog lyckas kombinera det, man får ju inte missa två stycken fina premiärer.

Speakin' of inflyttningsfest. Det blev väl nåt slags sån där också efter att Aron flyttat in igår, fast mest som en ganska enkel förfest och vanlig utgång på hak och inga klubbar. Lika gott, fan vad seg jag var efter bärande av grejer i två dar och alldeles för lite sömn. Den riktiga inflyttningsfesten får bli kombinerad med en utflyttningsfest för Anna i form av Dagfest '07:2. You better watch out.

Så. Hela dagen idag får bli en dag för igentagning av alla serier jag missat under veckan när man slitit och härjat istället. Jag är visserligen sugen på lite quiz igen, men vi får väl se hur det känns ikväll.


Introducin': Aron the roomie.

statistik,
serier:
tot. minuter:
desperate housewives
s3e09, beautiful girls

scrubs
s6e18, my turf war

lost
s3e18, D.O.C.

house, M.D.
s2e08, the mistake
ca 145 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
uppsats, supa, egocentrum, newsflash.