Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.17.apr/07 ---

När man läser Graffiti i GP kan man komma på en sak man inte tänkt på förut. En lite obekväm sak, och jag brukar ju framhärda att jag inte har nåt emot att bli äldre och så, men alltså...

Inflytandet försvinner.

Från att känna att det är skönt man inte är i den där åldern och har så mycket kvar att lära sig innan man blir en redig mänska till just - inflytandet försvinner. De snackar om så mycket jag inte har koll på (till och med när man tror man har koll är det bara en falsk likhet för kopplingen är chopped & screwed flera gånger sen din tid!).

Och det gör de förstås på en massa andra ställen också, jag hänger ju inte med i alla svängar med hypad skit hit och dit som kanske en nöjesguide eller trumma kör med heller, men. För säg ett par tre år sen, ja bara så lite tid mellan, kunde till exempel en lillasyster tänkas fråga mig om nåt och jag kunde veta svaret och även om jag inte var bombsäker skulle mitt svar ha vikt.

Nu skulle jag inte få frågan. Andra frågor förstås, men nu finns det där glappet mellan min ålder och rådande fjortisålder, plus äldre, där man inte vet vad som snackas om, där man kommer råka säga fel slang, och det är förstås inte plågsamt nånstans egentligen, det är som det ska, men jag har inte noterat det förut.

Säg att man skulle ta ett lärarvik eller nåt, inte för att det är min bidness, men säg. Det skulle inte gå att komma undan med att vara ung, man skulle bara genom att vara det ge samma sken ifrån sig som nån som försöker vara ungdomlig. Kunde lika gärna vara 56. Det var alltså därför de yngre lärarna när jag gick i högstadiet gjorde de lamaste försöken att vara som eleverna. Det var inga försök, de var så.

- - -

Vidare till annat tillfälle forever lost (för inga torrents utom s1e04 har hittats, än):

Jävla SVT, reprisera Musikministeriet igen, på riktig kanal och inte SVT24! Jag hann ju inte fatta att det var nåt man borde se förrän sista avsnittet var på gång, och nu såg jag avsnittet i parentesen ovan och det var så jääävla bra. Jag blir fan tårögd av att sån TV görs i public fckn service, jag återfår tron på maskineriet. Även om maskineriet inte har med produktionen av programmet att göra förstås men nu svamlar jag för jag har inget annat att göra tills ni gör som jag säger.

Och hörde jag inte nånstans att man utlovat mindre tortyr i denna säsong av 24? Eller gällde det nästa? För nu är det ju some regular Kain och Abel shit på gång.


Och glöm nu för fan inte att både Rekomusik och JLA kör på Kalejda på torsdag. Det är gratis, vi går på klockan 20, kom i tid.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s8e08, douche and turd
ca 20 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
rants, lessonsoflife, klagan, 24.