Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.16.apr/07 ---

Istället för färdig Aska-myspace (oj vad jag tjatar) kommer tips på en annan nyupplagd jävel med samma trummis: The Medalist.

Det är riktigt jävla bra, och det säger jag inte bara för att jag gjort annan musik med tre fjärdedelar av bandet. Låtarna ska för bästa resultat avnjutas i ordningen Roof tops/Landslides/Less is more. Så är det.

Och det är också så att jag är en lat jävel på många fronter. Värst är väl att jag segat mig med att satsa hårdare på att skaffa ny roomie när Anna drar. Men jag kan ju i alla fall passa på att säga det här igen: Dela min fyra i Biskop med mig! Bara att maila mig, fo sho. Ledigt från juni, kanske tidigare om det behövs.

Så har jag sett på första avsnittet av Inför ESC idag, på svt.se - att hålla tiden för en fredagssändning går ju bara inte.

I vilket fall var det nog Vitrysslands snygga dude och Moldaviens Evanescence-kinda thing som stod ut bland de som presenterades i första vändan (men de sistnämnda borde skippat den där schlagerhöjningen, sånt gör sig inte bra i light metal). Och Israel hade ju fan ett riktigt grime-sound på gång nånstans i sin soppa, kudos för det, plus språket, men kan ni sluta göra låtar som låter som fyra olika?

(För att inte tala om det som vanligt sjuka sjuka sjuka men så talande talande talande att Israel alls är med i tävlingen. Men jag orkar inte ta den grejen, jag orkar bara inte.)

Annars lackar jag lite idag på att Erykah Badu bokats till Way out West. Jag har ju sagt att jag inte har råd, sluta!

Sluta!


Det här är det glada budskapet från grannarna på plan 2.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s8e05, you got F'd in the A
s8e06, goobacks
s8e07, the jeffersons

six feet under
s5e05, eat a peach

entourage
s3e14, dog day afternoon

24
s6e07, 12 p.m. to 1 p.m.
ca 190 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
tips, egocentrum, eurovision, klagan.