Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.21.apr/07 ---

Saker som händer och finns.

Och så.

Men i alla fall. Två spelningar, nej tre egentligen, avklarade. All good. Jag och Mattias som Reko först på Kalejda i torsdags. Kafé, så sittpublik, men det gör ju inte så mycket för just den grejen. Nästan lika schysst som Juvelenöppningen i alla fall, trots att vi fått a) ordna ljudet själva och b) inte göra en fullständig soundscheck pga av ställets begränsningar i rättigheter att pumpa hög musik på dagen.

Så var det min egen JLA shit direkt efter, där lite mer trist med sittande publik, men vi kan ju låtsas att jag är helt inriktad på orden i fokus, så blir det lugnt. Och jag fick ju ståpublik dan efter på Fängelset när Cobra Charlie hade premiärgig.

Fatta att jag gjort hälften av orginalbeatsen till albumet, det har blivit grymma grejer, köp det när det kommer och ge mig STIM-cash, eller tanka och kom på gig och känn på dem på det sättet, either way.

Bäst var förstås egentligen att jag pallade en spelning, och gjorde det mesta rätt, trots att jag varit ute och svinat hela natten efter första spelningen och sovit bara två timmar. Nytt rekord i lite sömn mot tidigare tre timmar före ett gig. Ska inte försöka slå det.

Och idag var det return to ostkupan för David Glamours b-day brunch. Massa utbytesstudenter och jag och Jonas som enda svenskar. Fan vad det är folkhögskola i miniatyr att både vara utbyte och bo i korridor.

Men trevligt, no doubt, och David lovade en inte alltför lång väntan på ankomsten av Nerd life på HPG-sidan. Och låten har ju funkat bra som fan live så det ska bli kul att kunna unna folk att pumpa den även hemma. Grime it up.

- - -

Uppsatsdeadline börjar visst närma sig. Det är en månad kvar. Vår undersökning är visserligen typ klar, men oj, nu börjar det kännas. Kanske man blir triggad i alla fall.


Obligatoriska vårbilder har sin obligatoriska plats.


Obligatoriska publikbilder har sin obligatoriska plats.


Cobra Charlie har en snuthjälm.


David Glamour har ett smile.

statistik,
serier:
tot. minuter:
ugly betty
s1e13, in or out

desperate housewives
s3e08, children and art

house, M.D.
s2e07, hunting

gilmore girls (yay! tbx från uppehållet!)
s7e18, hay bale maze
ca 130 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
allt
ca. 20 s.

regissören
ca. 20 s.
ca 40 s.
  [regelverk]
taggar:
krypto, egocentrum, reko, cobracharlie, uppsats.