Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.14.apr/07 ---

Oj oj, fullt upp.

Seriöst arbete på uppsatsen, all work and no play, men jag blir ingen dull boy ändå. Ikväll till exempel, blir jag ingen sån för jag ska ju stå på scen. Underjorden klockan 22.00 är platsen och tiden och som jag fattat det kommer det för de som inte gett sig in i hela festivalens andra grejer kosta 50 pix.

Kom gärna, det kommer bjudas på nån slags överraskning kan man säga.

Innan/efter: försöka klämma in fest också. Hade det bara varit en tidigare spelning hade det passat bättre, men å andra sidan är senare tider bättre tider. Det är dessutom typ tre fester samtidigt denna lördag, och så giget, så när ni hör mig dra raden allt kommer tillsammans när det väl händer nånting alls i den nya låten fattar ni vad man menar i en av dimensionerna.

Igår däremot var det väl typ inget som hände.

Eller jo, men.

Vi tog lite fredagsöl på eftermiddagen igår med några av de andra uppsatsslavarna, sen fördrev jag lite tid med Yoho och Magnus i Slottsskogen. Jag fann mig själv bli gubbsur, nej, irriterad, på alla de där pop und punk-ungdomarna som så fort det börjar blir nästan varmt nog rusar med engångsgrillar till Azaleadalen och hänger med sina jävla gitarrer och dricker folköl.

Men det var ju spännande att det fick komma en fet jävla tanker från Räddningstjänsten för att det kom rök från en sopstation (hmm, ordet här... ni vet ju hur de ser ut där nere, de är ju större än en sopkorg, mindre än en container, hjälp mig nån!) på platsen. Nu börjar den säsongen ja, tänkte de nog, brandgubbarna.

- - -

Tyvärr ingen Aska-myspace än, ingen färdigmixad andralåt har jag fått höra heller. Men det blir väl snart. Tills vidare pumpar jag On veut vouloir som fan i lurarna och känner mig nöjd med mig själv.


Spex.


Det är svårt att få bra bilder i kefft ljus.

statistik,
serier:
tot. minuter:
house
s2e06, spin

norm
s1e07, denby's kid

south park
s8e04, the passion of the jew

lost
s3e16, one of us

scrubs
s6e16, my words of wisdom
ca 130 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
egocentrum, uppsats, aska.