Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.10.apr/07 ---

Nu har det blivit sådär igen. Ja, dels att jag måste raljera om något lokalt (som dock även denna gång blir till ett exempel på ett allmänt tillstånd), men framför allt har det blivit sådär att: Folk inte har vett att skilja på privat och offentligt, och var ansvarsgränsen dras. Tänk vilken tillväxt det skulle bli i socialistiska led om människor kunde begripa ett och annat om just det.

Ja, exemplet då. GP skyltar på förstasidan om vilken skandal det är att de som är KY-studenter inte får hyra studentbostäder (i Göteborg i alla fall, det skrivs inget om andra ställen). Alltså det står inte skandal nånstans, men det är tydligt att meningen är att jag ska uppröras.

Och det gör jag. Men inte på det sätt de tror.

Amen kan ni nån gång få in i era feta huvuden att vi talar om privata hyresvärdar som inte har ett ögonblicks ansvar att inhysa folk på nån slags rättvis grund!

Gaaah!

SGS är en stiftelse. Privat.

Chalmers studentbostäder kan låta offentligt men det är bara ett annat namn på Stiftelsen Chalmers Studenthem. Också en stiftelse. Privat.

Alltså. Det är såklart i sin rätt att tycka det är underligt att bara universitetsstudenter på GU får hyra SGS bostäder, tro mig, det har stört mig som läser i B-town också, men eftersom de är privata värdar får de göra som de vill. Slutsatsen är inte att det är något fel med det, utan att det enda som skulle göra det fair & square på riktigt vore att skaffa fram lite jävla kommunala studentbostäder, eller varför inte lite fler hyreslägenheter överhuvudtaget istället för att sälja ut de man har?

Att lägga ut nödvändigheter på privat jävla välgörenhet är inget annat än classic E. Burke-ish konservatism som inte har i det här landet den här tiden att göra. Att bli upprörd på SGS för den här grejen är som att skälla ut frälsningsarmén för att det finns hemlösa.

Långfingret upp.

Och hur var det nu med att det här var något som hänt igen?

Jo. Könskriget, om ni minns.

Folk betedde sig i kritiken mot ROKS som att det handlade om en offentlig organisation. Som att inte så gott som alla kvinnojourer var ideella inrättningar, visserligen i en hel del fall med kommunala bidrag, men som ändå går jävla kräftgång.

Och således helt utan att komma på att den riktiga slutsatsen är: Gör det själv då för fan i egen offentlig regi om inte de privata initiativen pallar med eller gör nåt ni inte gillar.

Hosta nu upp skattecashen dumjävel.

- - -

Det kan ha blivit en lite mindre tight inspelning av nästa låt med Aska igår, men jag har inte hört nån mixad version än så vi får väl se. I alla fall följde sessionen mönstret att tre timmar = en låt på två minuter. I bästa fall går det väl att få till även de lite längre jävlarna på en tretimmars också, så man kan fortsätta på det andra mönstret ett rep = en låt.

Egen Myspace är på gång, länkar as soon as.

Annan annandags/måndagssyssla var, som förvarnat, ännu en karaokekväll. Som alltid segt i början, bättre på slutet, och några individer som alltid ser till att hålla igång ruljansen så man slipper stå och skämmas själv. Heder.

Efteråt satt man en stund med sina free beers och tänkte att det är ju trevligt att man kan komma undan med att ändå lägga sig ganska tidigt i alla fall om nu karaokish ska vara på sugiga tiden 19-22, men när jag och Jovanna kommit till Mildväders med vagnen kom vi på att man kanske skulle se lite film istället för att sova, så hon hängde med till mig och kollade på Shortbus.

Lite överskattad får jag nog säga, men jag hade kul i alla fall. Även om det nästan var roligast att i olika varianter sammanfatta handlingen på bara en mening. Som:

Filmen handlar om att bruden aldrig haft en orgasm.

Sent blev det alltså i alla fall, men det finns ju inga tider att passa så länge man skriver sina små tillskott till uppsatsen. Back to work!

- - -

Och Entourage har äntligen kommit ur det långa uppehållet! Yay!


Producent/Dirigent, whateva.

statistik,
serier:
tot. minuter:
norm
s1e03, norm dates danny's dad
s1e04, while you weren't sleeping
s1e05, my name is norm
s1e06, the new boss

south park
s8e03, up the down steroid

entourage
s3e13, less than 30
ca 140 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
rants, politix, aska, karaokish, uppsats.