Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.8.apr/07 ---

Ooh, det blev ett inte alls dumt resultat av tokigt enkla förhållanden i gårdagens replokalsinspelning av första Aska-låten. Det blev den franska också, vilket var jävligt skönt när det blev dags att lägga skriken. Att gapa halsen av sig i ett rum med tre andra personer som bara hör mig och inte musiken bakom (som jag hade i hörlurar förstås) skulle vara extra obekvämt om dessa personer även kunde fatta vad man skrek.

Och jag vågar nog inte tala om var man kan höra skiten ännu, annat än för close friends, men såklart blir det hårdlansering när lite fler låtar är klara och mer definitivt mixade.

Och efter morgondagens inspelningspass ska det bli mitt ass som värd för karaoken på Kelly's igen. Det får verkligen bli en simpel låt som öppning, för min röst lär vara sliten som satan. Det räcker med en vers av skrik för att hamna på lägsta nivån som går.

Men det blir säkert ett härligt kraxande från mig i vilket fall, så du kan ju komma dit och höra mig göra bort mig. Kanske får dig triggad att gå upp själv sen också.

- - -

För övrigt är det min pappas 61-årsdag idag.

Big up!

- - -

För övrigt #2: My phone's on vibrate.


Johan tar producentrollen i vår enkla stoodio.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s7e15, christmas in canada
s8e01, good times with weapons
s8e02, awesom-o

lost
s3e15, left behind
ca 110 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
swamp thing, book 5: earth to earth
ca. 100 s. (> utläst.)
ca 100 s.
  [regelverk]
taggar:
aska, egocentrum, karaokish, krypto.