Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.29.mar/07 ---

Syntkalas igår, Jeans Team och Pluxus spelade på Pustervik och jag använde pengar jag inte har (140 spänn är när jag tänker efter lite smådyrt för ett litet band även objektivt sett) till att se dem och dricka mig en och annan öl.

Pluxus såg jag förstås på filmfestivalen alldeles nyss, så de var väl sådärkul att se igen. Ändå ganska mycket show för ögat och inte så mycket dans. Jeans Team, däremot, var ett helvetes nöje.

Trots att bara två av dem var där (hur är det nu, är de tre eller fyra pers egentligen?) var det full gas hela tiden och mycket skumma armrörelser från ena killen. Fan vad han dansade skumt. Alla de låtar jag inte gillat så värst förut blev plötsligt de bästa, Keine melodien drog fan andan ur mig som jag hoppade omkring. Det borde verkligen gå att få tag i den där fetbeatsversionen nånstans på skiva eller mp3. Kanske ska kolla upp de där singlarna med rmxs.

Bara Waffenladen står kvar på listan över låtar pöbeln verkar gilla men jag inte fattar ett skit av. Och det hade varit sweet att få en Boat music trots att den säkert är för seg live egentligen (väldigt lite Music von oben och mycket Ding dong överhuvudtaget).

Sen kom jag på att man kanske ska säga här också att om det finns nån som behöver bostad från juni, eller möjligen maj, finns snart ett och ganska snart två (ja vi kan väl vara tre som ett riktigt kollektiv) rum lediga i min 4:a. Anna the roomie ska dra till Uppsala.

Kom och ghettoturista i 418 Biskop!


Tysk med trummpinnar.

statistik,
serier:
tot. minuter:
house, M.D.
s2e04, TB or not TB

south park
s7e08, south park is gay

lost
s3e14, exposé
ca 105 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
ahndoril, alexander - regissören
ca. 50 s.
ca 50 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, concerto.