Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.27.mar/07 ---

Man kan alltid försöka fly, men det är lönlöst. Samtalsämnet kommer att vara våren, och alla kommer sitta där på sina spots i trappor och gathörn, och jag, jag ler förnöjt åt timingen att min hoody dykt upp på posten just precis nu så jag kan byta från min vinter(nåja)jacka och bara köra med T-shirt och den rackarn.

Klippa mig kort igen, jag tänkte visserligen undersöka hur man skulle kunna köra på nån lite mer vältrimmad men ändå lockig frisyr, men det fick bli det mer äventyrliga förortsmonstret. Nacken med knivskarp rak linje, frisören körde ner lite vax utan att fråga först och sen rätt upp med luggen.

Han ville ta mina ögonbryn också (ja, det är sant!) men där fick jag nog säga stopp. Trodde han skämtade först. Mina ögonbryn är ju one of my best qualities.

Det värsta tar man bort, lugg nedåt igen och allt är bara lite ovant.

Så en dag idag också, likadan, man tar en sväng extra när Jeans Team-biljetten är köpt. Man har ingen brådska.

Tvingar ur det sista av förkylningen med en sjukligt Tabasco-spiced majssoppa plus lyxbrödet det fikades på igår. Ser näst sista Prison Break för säsongen. Det skulle varit bättre om de knutit ihop skiten efter två, eller hellre efter en säsong om jag verkligen fått bestämma, men jag förstår dem. Kassako deluxe and whatnot.

I vilket fall finns det bara ett par tre saker jag inte är nöjd med.

De får vara tills vidare.


Bakelsebox. By Sanna.

statistik,
serier:
tot. minuter:
the L word
s4e12, long time coming

24
s6e05, 10 a.m. to 11 a.m.

prison break
s2e21, fin del camino
ca 140 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
the filth
ca. 120 s. (> utläst. fan vad konstig den var)
ca 120 s.
  [regelverk]
taggar:
våren, egocentrum, krypto.