Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.11.mar/07 ---

Det är alltid kul med some outta town shit. Och särskilt när det i alla fall vad gäller de sakerna jag kan påverka själv bara tokklaffar.

Spelning i Stockholm alltså, fick till mitt lätt bästa framträdande, antagligen genom att jag fått öva lite i onsdags plus att lokalen hade riktigt bra ljud (och till det också trevliga ljudkillar).

Sen var det förstås inte världens största skara som fick avnjuta allt, men sånt händer.

Annars var det hänga med Klabbis som gällde, han stod för sovplats i studentghettot vid universitetet. Alltid lika trevligt, vi hade långa diskussioner om mat. Teknik, smak, lära sig tycka om allt, tvinga sig tycka om allt. (Props till det projektet Klabbovic!)

Och han var hyvens nog att hänga på till stället ända från min soundcheck så man slapp sitta där själv i fyra timmar, vi hittade ett biljardbord och drog ett par omgångar (jag vann båda, in your face Nik!). Men vi blev ordentligt störda av nån jävla youngster på kanske 16 som satt bredvid och kollade på och började leka expert, ge oss tips om vinklar samt besswerwissra reglerna. Som att vi brydde oss! Bara in it for the fun, är det nåt en sån där snubbe kan fatta? Och även om han trodde att han var lite snäll, fattade han inte ens hur dryg han lät?

Oh well, det var kul ändå.

Dessutom hann jag med att, efter ankomst till Stockholm men innan jag träffade Klabbis som först var på föreläsning, dra en sväng till Serieteket och läsa den del av Swamp thing som nån jävla klantskalle i ett halvårs tid vägrat lämna igen till stadsbibblan i Göteborg (och därmed hindrat mig att komma vidare i serien).

Men det är lite underligt hur jag alltid kan hamna i en svår seghet igen dagen efter en sån här grej, trots ordentlig 8-timmarssömn plus tågsova på det. Jag hann bara komma hem, äta och kolla på The Departed och sen tvingas straight to bed igen. Försenat tåg hindrade mig också från att se Mellofinalen, men att Ark skulle vinna var väl givet. Ganska kasst startfält i år faktiskt, jag hoppas få lite härliga dängor i Eurovision istället.

Bra var den i alla fall, Departed alltså, och ganska kul att jag inte på hela filmen lyckades komma på att det ju var Mark Wahlberg som var han killen med en frisyr man normalt inte ser Mark Wahlberg i.

Men vad kan det ha funnits i kuvertet hon fick, bruden?

Nåväl, idag ska jag väl bara ge efter för slappheten och ta igen missade serier och nån film och vänta tills imorgon med att dra igång på allvar med jobbet att fortsätta på uppsatsen. Seminariet på vårt första utkast i torsdags lämnade oss med ganska mesig kritik och få handfasta förslag på direkta ändringar, vilket ju är bra för egot men dåligt för fortsatt arbete. Däremot är det givet att metoden måste formuleras mer detaljerat som en högre prioritet än den genomgång av tidigare forskning jag annars var inne på att göra. Mer tanke och mindre grovjobb alltså, inte min gebit just nu när man fortfarande är grillad i huvudet.

- - -

And another thing: imorgon är det jag som hostar the karaokish på Kelly's igen. Kom dit och sjung en duett med mig. Start kl. 19.


Jag gillar biljardbilder.


Klabbis fick ta bilderna på mig.

statistik,
serier:
tot. minuter:
gilmore girls
s7e17, gilmore girls only

south park
s7e01, i'm a little bit country

scrubs
s6e12, my fishbowl
ca 85 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Moore, Alan et al + swamp thing, book 3: the curse
ca. 220 s. (> utläst.)

Alakoski, Susanna - svinalängorna
ca. 100 s.
ca 320 s.
  [regelverk]
taggar:
egocentrum, vänner, mello, uppsats. (what's all this then?)