Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.13.mar/07 ---

Kanske späddes det på av att jag var en smula bakfull efter ännu en sån där karaoke-goes-riktig-festkväll, eller att jag petat i mig en kaffe på väldigt lite sömn, men jävlar var jag störde mig på den där dryge gubben known as H-löw idag.

Det var etappseminarier i B-town och vi var där för att skaffa oss några av de obligatoriska poängen man får genom deltagande på dessa. Väl planerat hade vi dessutom spanat in sådana som hade liknande ämne som vår uppsats. Först ut var ett seminarie lett av Miguel, som körde sin vanliga försiktiga stil, och författarens handledare var the evil one, H to tha Löw.

Knappt hade det börjat innan den jäveln börjar diktera för Miguel hur han ska göra, som om inte båda har exakt lika lång erfarenhet, gormade att inga påskrifter skulle göras för de deltagande som inte sa nåt utan bara satt tysta igenom seminariet.

Usch vad det låter som en petitess när jag skriver det såhär, men det är så otroligt provocerande med såna där människor som sitter och lever ut urtypen av bufflig man. Armarna i kors, dryga pikar, allmän översittarstil.

(Oooh så nöjd jag är över att faktiskt en gång fått sätta honom på plats när han vid B-uppsatsopponeringen inte hade den koll han trodde på hur korrekta referenslistor ska se ut.)

Men.

Bakis efter karaokish alltså.

Det var den lätt segaste kvällen sen jag började agera the host, jag fick fylla ut med att köra själv fyra gånger (my love, hero, bigmouth strikes again, larger than life), men som vanligt var man så speedad efter sista rushen som ofelbart dyker upp varje gång att jag lät mig lockas att sitta kvar efteråt. Det är ju ändå fördelen med den tidigare start- och sluttiden, man kan faktiskt hänga kvar en god stund utan att missa sista vagnen hem.

Däremot lyckades jag glömma min kamera bakom mixerbordet, men lyckligtvis var den kvar dagen efter så jag slapp vara bildlös till detta inlägg.

- - -

Och söndagsnöjet! Emma var vänlig nog att bjuda in till filmkväll courtesy TV4, den oerhört sugiga Paradiset. Jag vet inte hur det är med romanen förstås, men... ologiken!

Herregud vad kul vi hade åt det lilla spektaklet.


Yoho ordnar ostbågarna till Paradiset.


Bloods fick stå för karaokekvällens group effort.

statistik,
serier:
tot. minuter:
lost
s3e11, enter 77

house, M.D.
s2e01, acceptance

the L word
s4e09, lazy lilting lyrics

24
s6e03, 8 a.m. to 9 a.m.

desperate housewives
s3e05, nice she ain't
ca 225 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
svinalängorna
ca. 20 s.
ca 20 s.
  [regelverk]
taggar:
b-town, supa, karaokish.