Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- ons.21.feb/07 ---

Ånej, det faller nåt vitt från himlen, vi kan inte köra våra spårvagnar!

Jag har sagt det förr: Jävla sörlänningar... Nog för att jag kom till B-town i tid ändå, och det här gången lackade jag bara nån sekund innan skrattet tog över när det ropades ut förseningsinformation vid hållplatsen, men vafan. Skärp er.

B-town, ja. Vi deltog i två slutseminarier på färdiga uppsatser. Skönt det där, man får verkligen veta hur liten undersökning det kan krävas. Eller, den första var egentligen sjukt ambitiös i sitt syfte, men den andra... Alltså, jag skulle fan slängt ihop samma undersökning på en eftermiddag, shit pommes frites (ändå var det första uppsatsen som fick flest bakläxor, men så går det ju om man vill åt mer än man fått till).

Tur jag inte bara blir avis för att jag inte valt den vägen då. Jag vill faktiskt ha nåt fett wit mah name on it i slutändan.

- - -

Inte fett: etappseminariet för våran egen uppsats har förstås lagts rätt upp i krysset den 7 mars, där jag annars ska spela mitt i Nordstan inför shoppinghjonen. Vi ska försöka byta dag förstås, men jag har verkligen nooo idea om hur möjligheterna för det ser ut.

Vilket visserligen gav nåt annat att stressa upp sig för än att samma seminarie kräver att vi producerar 15 sidor text till den 28 feb.


Googles (personalized!) startsida idag.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s6e03, freak strike
s6e04, fun with veal
s6e05, the terrance & phillip movie trailer
s6e06, professor chaos
s6e07, simpsons already did it
s6e08, red hot catholic love

the L word
s4e07, lesson number one

desperate housewives
s3e02, it takes two

prison break
s2e17, bad blood
ca 260 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Lowden, Martina - Allt
ca. 10 s.
ca 10 s.
  [regelverk]
taggar:
uppsats, klagan. (what's all this then?)