Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.19.feb/07 ---

Galet.

Enda sättet att beskriva saken. Det har aldrig sett så förjävligt ut i en lägenhet jag bott i förr. Möjligen köket i korridoren på folkisen i Värnamo, men aldrig att något eget varit så besudlat. Dock gick nästan inget sönder, bara stolen vars ryggstöd redan var på sista versen strök med, men den är fortfarande sittbar, bara mindre bekväm.

Dagfest '07:1 i lördags alltså, det är wicked fun det där konceptet. Det finns mycket som tyder på att vi bara kan ha fester med koncept här, men det är väl bara roligt?

Visserligen var det senare start denna gång, folk dök upp på riktigt vid 13-tiden istället för 12 som sist, och personligen hade jag oturen att vara bakis sen dagen innan (jag som inte ens skulle med ut först! vicken idiot...). Men det gav med sig efter ett par timmar, en bloody mary och lite brödbakande senare.

Mest nöjd är jag med att det blev ett riktigt hett dansgolv ett tag, varenda gäst skakade när Sexyback drog igång. Och att jag fick en present som var helt grym, och perfekt för kvällen - en megafon från Ö.B. Den är så jävla fet, och det blev mycket fint skanderande under de sista timmarna.

Nästa konceptfest blev städfesten dagen efter, efter att vi varit på stan och ätit skabbig pizza på skabbig pizzeria (de hade plastmuggar offentlig toa-style om man ville ha vatten istället för en burk läsk!). Vi ville egentligen ha en tvättfest i tvättstugan medan mattorna fick rödvinsfläckarna sanerade, men det fanns inga tider kvar såklart.

Städfest it was, bara jag Anna och Joel dock, och kanske inte det mest effektiva konceptet vad gäller städningen. Men det mesta var redan gjort, så det var bara fråga om lite lättare nedskräpning på nytt. Lätt röjt idag.

Sen är det back to work med uppsatsplugg, och allt annat man vill ta itu med. Måste prova min metalröst också för att se hur jag ska göra med testskrikandet på lördag.

- - -

Sen vill jag också lite snabbt inflika att det naturligtvis var Nanne som borde gått vidare i Mello. Det är bäst för er alla om ni röstar tillbaka henne från andra chansen. Do it.


We've been at it since eleven o'clock.


Klockan är två, det betyder mer bål!


Ecke var först, Jonas kom sent - men med gott humör.
Och han spöade mig i NHL '96 den jäveln.


Fyllekattex.


Sunkish plastmuggar.


Gårdagens humortopp.


Städfest gör det ofta ganska stökigt igen.


Anna kom fram till att det var lite för hårt att komma in genom ytterdörren och direkt mötas av denna text, så nu står det nåt annat.


Städfest slutar ofta konstigt.

statistik,
serier:
tot. minuter:
scrubs
s6e09, my perspective

south park
s5e14, butters' very own episode
s6e01, jared has aides
s6e02, asspen

the L word
s4e07, lesson number one
ca 130 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget, ska det läsas ska det vara tidigare forskning om folksonomier och taggning. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, uppsats, mello. (what's all this then?)