Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.10.feb/07 ---

Ja, den här veckan har jag sett det. Kanske för att få lite förströelse bara, men också för att det var deltävlingen med enda bidraget från en privatperson utan förlag eller skivbolag i ryggen. Det måste man ju kolla in.

Den var sådär. Alltså, jag kan ju inte sätta nån tillit till ballader, och Marie Lindberg kunde gott öva på engelskt uttal lite mer, men ändå en helt ok låt och jävligt mycket bättre än inledande Regina Lunds låt. Eller för den delen Jimmy Janssons som kom efter, även om den hade schlagerklatschig refräng och därmed var en låt med seriös chans. Bara inte min tekopp (nä, inte ens i Mellokontext).

Men åter till Marie. Hon gick ju vidare, vafan är det? Ni kan ju inte på allvar satsa eurovisionshedern på spel för nån jävla vem-som-helst-kan-bli-stjärna-myt som bara visar på sin egen falskhet just genom det faktum att hon var den enda av 3000 som fick komma och tävla bland de redan etablerade.

Nä, mina pengar skulle sitta på Jessica Andersson, som petade in en klassisk schlagerdisco signerad bland andra Rob n' Raz (bara en sån sak). Och Cosmo4 hade ju en catchy låt. Men men, The Ark var nog rätt ändå, jag ska inte klaga för mycket.

- - -

Så har det varit sällskapsspel-och-middag-gone-supakväll också. Jag blev satt i arbete så fort jag kommit innanför dörren hos Ran, hon skulle byta två lampor i köket och sånt är ju inte helt lätt att göra själv. Blev inte så mycket uppsatsarbete dock, som egentligen varit tanken med att jag skulle komma innan resten av sällskapet dök upp för mat och spel.

Men skit samma, det var riktigt kul och vi snackade faktiskt lite taktik för undersökning och skrivande mot slutet vid småtimmarna, fast med lite sprit i kroppen då.

Har ju aldrig skadat.

Mer än att det inte gav så arbetsvänliga förutsättningar idag heller då. Deadline för första textskick till handledaren som vi satt till igår får väl anses vara bruten.


Ny taklampa i Rans kök.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s5e01, scott tenorman must die
s5e02, it hits the fan
s5e03, cripple fight
s5e04, super best friends
s5e05, terrance & phillip - behind the blow

scrubs
s6e08, my road to nowhere
ca 130 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
mello, uppsats, supa.