Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.12.feb/07 ---

Ikväll är det jag som chefar karaoken på Kelly's igen. Dags för dig att släpa dig dit med andra ord, trots den nya sugiga tiden 19-22. Oh well, mer utrymme att festa lite efteråt förstås.

- - -

Och Svante är här på visit, det är ju teaterhögskolesökningar på gång just nu och han är en av de våghalsiga själar som ska framföra max 3 minuter whatever framför en teaterns motsvarighet till Idoljuryn och för allt i världen se till att hålla sig innanför den gröna linjen!

Så igår var vi också på Kelly's en sväng för att visa honom den trevliga quizen, men fan vad vi var kassa. Det får sluta komma frågor på Blondie annars vinner jag aldrig den där skiten igen. Och jag som faktiskt var duktigt sugen på priset den här gången.

- - -

Sen får ni banne mig vara tyst om lågstadieläraren från Munkedal. Förutom min invändning från sist har jag nu också fått veta att hon är gift med some dude som är signad av Bert Karlsson, vilket gör henne lite mindre av en vem-som-helst att komma vidare.

Inte för att jag bryr mig om vilket, men alla som röstade på henne för bara den grejen lär göra det. Screw you, ni är alla suckers.


Svante, med okända 17-åringar bakom.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s5e06, cartmanland
s5e07, proper condom use
ca 45 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
mello, karaokish, supa, vänner.