Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.8.feb/07 ---

Somnade till lite i soffan, hörde låtarna som spelades från datorn i bakgrunden och vävde in dem i drömmarna. Vaknade när det blev lite för mycket konstigheter, jag satt med oväntade personer och analyserade texten till My wandering days are over. Övertolkande förstås. Det hade visst blivit mörkt ute också.

Men det är så det blir om man bara har fyra timmar i ryggen sen natten innan (och räck upp handen alla som sovit på en bara 40 cm bred yta). Det sitter nån slags skakighet i hela kroppen även efter tuppluren, eller egentligen mer efter just den. Man undrar om något alls ska bli gjort.

Värt det.

Ovärt, dock: initiativtagaren till grejen på båten som jag och Mattias skulle spela på har fått halsfluss och kan inte spela själv. Så det blir inget arrangemang alls på onsdag. Sorry alla ni som hört min hype och ville checka.

Och det som varit så bra att öppna med en väldigt explicit love song när det var valentine's och allt. Jag som inte ens brukar bry mig. Oh well, vi får jaga nåt annat eller hoppas på rain check.


 

statistik,
serier:
tot. minuter:
gilmore girls
s7e13, i'd rather be in philadelphia

lost
s3e07, not in portland

this life
s2e08, room with a queue
ca 125 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget, och jag har bara stora klumpiga böcker man inte kan ta med sig nånstans på tur. ca 0 s.
  [regelverk]