Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- fre.19.jan/07 ---

Bara såna här dagar gör man det man borde gjort för länge sen. Jag tog tag i saken och bytte chassi till den tänkta studiodatorn, steg ett på vägen till ordnade inspelningsmöjligheter. Förhoppningsvis ska en enkel formatering lyckas råda bot på problemet att helvetet hängde sig vid minsta lilla försök till inspelning eller annan krävande verksamhet, men jag har inte korsat bäcken än och ropar inga hej.

Som med andra bäckar, alltså.

Men jag är mycket nöjd med att det som tidigare fick mig att ge upp på det då nyinköpta chassit, att datorn inte gick igång när allt var på plats, hade en pinsamt lätt lösning. Bara att byta poler på power switch-kopplingen...

(Kan ni skriva vilken sladd som är vilken pol nästa gång!?)

Så nu är gamla skrotet på undanskymd plats i klädkammaren och studion ska snyggas upp lite tills på torsdag då some dude ska fota mig för City Göteborg, intervjun jag nämnde för ett bra tag sen kommer finnas i tidningen den 30 januari (lovade ju en heads up!). Nästa torsdag borde det bli alltså.

- - -

Så var det möte med våran handledare idag. Vi har haft turen att få en som bor i Göteborg och inte Borås, det kommer nog underlätta en del. Men jeez, fortfarande ligger landet under svår dimma vad gäller innehållet. Vad är det egentligen vi ska hålla på med?

Vissa röster viskar webb 2.0, andra säger collaborative filtering.

We'll see.Sanna bad mig skicka kattungebilder på Rufus. Den här är söt.

statistik,
serier:
tot. minuter:
arrested development
s2e08, queen for a day
s2e09, burning love
s2e10, ready, aim, marry me
s2e11, out on a limb
s2e12, my hand to god
s2e13, motherboy

life on mars
s1e02, [ingen titel]

this life
s2e04, how to get in bed by advertising
ca 230 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Loe, Erlend - blåst
ca 50 s.

Ellis, Warren + Robertson, Darick - transmetropolitan, vol. 4: the new scum
ca 75 s.
ca 125 s.
  [regelverk]