Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- ons.29.nov/06 ---

Ey! Jag kom precis på vart jag hört Ugly Bettys pappas röst förut. Det är ju Manny Calavera! Det här måste firas med återupptaganet av mitt senaste omspelande av Grim Fandango. Jag får rannsaka mitt minne ordentligt för hur man nu kom vidare efter övertagandet av den där klubben.

Annars har jag blivit intervjuad idag. En frilansare som skulle vara med och skriva en serie artiklar om typ göteborgs kulturliv, eller hur man nu ska beskriva det, för City Gbg. Jag vet inte när det ska publiceras men jag ger förstås en heads up här för den som är intresserad.

Mitt i under intervjun ringde timing-geniet Anna the roomie som annars var på väg till Dublin, men vars kompis Daniel tappat sitt pass. Nu hade nån snubbe hittat det och jag lyckades visserligen slingra mig ur att hämta det och hitta en buss mot Säve för att skicka iväg det till flygplatsen, men jag fick ändå gå och lämna det till en snubbe som kört från Kungsbacka som kunde åka ut med det. Detta kunde dock utföras efter intervjun eftersom han som hittat passet varit vänlig nog att komma hem till mig och lämna det.

Tack!

- - -

Åh vad jag blev high, then looow igår när jag såg en annons i Metro för spektaklet The sound of London. Både Sway och, ännu bättre, Shystie på samma grej. Hann kort tänka att helvete jag måste gå, men sen: Stockholm, naturligtvis. Men sluta annonsera för sånt som är i Sthlm då i en Göteborgsupplaga era as!

Kanske att man skulle orka åka dit, men njaäe. Det känns inte lika aktuellt att åka utsocknes för att gå på spelningar när man inte längre bor i Sundsvall eller annan stad med glesare utbud. Om det inte är ens egna förstås.


Någon har baxat en rullstol på Sahlgrenska och sedan baxat den ända bort till Hjalmar Branting. En eloge till engagemanget.

statistik,
serier:
tot. minuter:
prison break
s2e13, the killing box

house, M.D.
s1e13, cursed

boston public
s4e01, chapter sixty-seven

ugly betty
s1e04, fey's sleigh ride
ca. 175 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]