Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- fre.1.dec/06 ---

December is upon us. Fortfarande varmt ute dock, jag är ganska nöjd med det. Mest är det det att man aldrig är beredd, en dag är det plötsligt en text om årets julkalender i TV-bilagan och man hajar till och tänker redan?

Ja, redan.

Och jag tittar efter i pengareserven och inser att det är en jävla tur att jag redan skaffat julklappar till 75 procent av familjen för annars hade jag varit rökt nu. Eller i alla fall satt på samma diet som den de experimenterade fram i Fråga Anders och Måns igår.

Angående det förresten! Det var ju en kille som skickat in en fråga till programmet som inte var nåt mysterium som skulle lösas som de andra frågorna, utan en fråga till en brud om hon ville gifta sig med honom. Första reaktion var haha, andra reaktion var ååååh, så sött. Men den eftertänksamma reaktionen blev istället hallå där!

...för de där frågorna skulle ju skickas redan in i våras (eller var det ännu tidigare till och med?). Fatta att den där bruden kan ha dumpat honom för kanske tre månader sen och nu sitter han framför TV:n och ångrar sig bittert att han gjorde en sån grej som nu bara ger honom gråtattacker. Eller tvärtom, hon sitter där dumpad.

Eller ännu värre! Tänk om nån av dem dött!

Nä, nu vandrar jag iväg för långt, men ändå - i bästa fall har den här killen suttit i ett halvår och varit otålig i väntan på att frågan ska dyka upp i programmet. De kunde väl ändå varit så hyvens att de lagt in den i första programmet?

- - -

Och nu är novembers PrintScreen uppe, det var verkligen ett tag sen jag fick nog med material på bara en månad. Håll tillgodo!

(Dessutom har jag blivit panikinsatt på karaoken igen nu på måndag. Uppmanar som vanligt närvaro av just dig.)


Jag har gått igenom gamla analoga bilder. Vissa är konstiga.

statistik,
serier:
tot. minuter:
homicide: life on the street
s3e04, a model citizen
s3e05, happy to be here

gilmore girls
s7e09, knit, people, knit!

freaks and geeks
s1e01, pilot
ca. 165 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Motter, Dean + Lark, Michael - terminal city
- ca. 220 s. (> utläst.)

Danticat, Edwidge - the dew breaker
- ca. 20 s.
ca 240 s.
  [regelverk]