Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.3.dec/06 ---

Ah, spontana grejer är alltid roligast. Jag var på en fest med Matilda och Klas i en replokal i Gårda, som visade sig vara samma grej som Mattias försökt få in oss för en spelning på, och han var förstås också där. Så fick jag höra att vi erbjudits att köra i alla fall en låt, och det var visserligen bara den jag kunde sämst som Mattias hade med sig i instrumentalversion, men what the hell, vi bestämde oss efter några öl för att köra ändå och det var precis hur kul som helst. Ingen visste heller att det var mer spelningar på gång när vi bara körde igång utan förvarning kring ett på natten, och som tur var hade min röst bestämt sig för att vara i ganska bra form även efter ett gäng öl så det blev riktigt bra. Mattias satt mest och gjorde lite oljud på en lånad gitarr medan jag rockade micken, vi har ju fortfarande inga utarbetade planer för hur låtarna ska köras live, men det funkade som sagt ändå och jag är duktigt sugen på mer.

Sen fick jag skavsår på promenaden till brunnsparken, vilket var lite retfullt med tanke på att jag medvetet valt andra skor än de jag alldeles nyss köpt just för att slippa det. Jag kanske ska se över min gångstil jag har när jag är rund under fötterna.

Och tidigare på lördagen kryssade vi (återigen bestående av mig och Matilda och Klas) runt på ett gäng av alla de marknader som dykt upp inför julen, och sedan även på ett par utförsäljningar av Verlour och Elvine jag helt missat att de skulle vara. Lite utplockat var det således men jag lyckades ändå fynda en fet tröja för bara en hundring på Velours grej (så gott som varenda plagg på Elvines dito var i large, typiskt nog, men jag antar att just provkollektioner och sånt är enklast att bara köra i samma storlekar).


Spännande med klädfrossa i annorlunda lokaler. En micro liksom.

statistik,
serier:
tot. minuter:
homicide: life on the street
s3e06, crossetti

mäklarna
s1e10, [ingen titel]

freaks and geeks
s1e02, beers & weirs
s1e03, tricks & treats
ca. 125 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
the dew breaker
- ca. 45 s.
ca 45 s.
  [regelverk]