Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.5.dec/06 ---

Det är tur att det inte är så ofta man är karaokevärden två veckor i rad, för det börjar barka åt tradition att ha rejält festande efteråt, och sova borta ovanpå det. Måndagsfyllor känns inte som den mest hälsosamma vanan. Igår var det i alla fall Anna H:s soffa som fick besök av mitt ass. Detta efter en (precis som förra veckan) tur på Stars & Bars med just Anna, plus Kevin och hans gäng, när Kelly's stängt. Och vi kom dit mitt i ett stråk Michael Jackson-låtar så det blev ganska snabbt allsång i refrängerna vid vårat bord.

Sen fick jag för mig att min kamera var bortsupen på Kelly's efter lite rotande i väskan, men det visade sig imorse att den bara hamnat i en lite undanskymd del av väskan, i alla fall var jag nästan nöjd ett tag, bara för att det slagit mig på vägen ut tidigare på kvällen att jag ju aldrig tappat bort eller blivit bestulen på nåt sånt på fyllan.

Kevin tyckte jag skulle hänga med till honom och se en Dario Argento-film, sen när även Stars & Bars stängt, men jag var sjukt trött och det klassiska Tredje Lång-kollektivet låg ju mycket närmare så det blev dit och se lite Buffy + sova soffa istället.

Som tur var hann jag även hem en sväng innan jag skulle till skolan i förmiddags. Hade inte varit kul att visa mig där utan att duscha först, det var en svettig karaokekväll. Jag var tvungen att bitcha med flera som hade toklackat på att schemat blivit fullt så fort och bla bla bla några har ju sjungit två gånger och bla bla jag hörde faktiskt inte/var och rökte när du ropade upp mig (två gånger!) och nu vill jag faktiskt köra min grej fast det slutat redan och borde inte du kunna hantera ditt jobb? Jeeeez.

Återkom nästa vecka, skriv upp er tidigare och inte bara när ni blivit fulla nog och kom ihåg att det är fucking djungelns lag som gäller, så ska det nog gå bra... (Att det sen är lite väl trist att det måste ta stopp just vid 00.15 är en helt annan sak och out of my controoool.)

Förresten avslutade vi programmet med att jag och Kevin sjöng Ebony & Ivory. Är inte det ungefär hur roligt som helst?

- - -

Glögg, förresten! Alkohol eller inte, love that shit. Jag har börjat dricka saftish i stora muggar som det vore te, och grämer mig både ännu, och troligen ett tag framöver, att jag missade att köpa Nollsexan innan den tog slut (före december ens börjat, skärp er Vin & Sprit, gör mer nästa år!).


Ja, för duetter ska det vara. Nice job on this one, Kevin!

statistik,
serier:
tot. minuter:
homicide: life on the street
s3e07, the last of the watermen

freaks and geeks
s1e04, kim kelly is my friend

ugly betty
s1e05, the lyin', the watch and the wardrobe
ca. 135 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
the dew breaker
- ca. 110 s.
ca 110 s.
  [regelverk]