Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.18.dec/06 ---

Screw you guys - I'm going home. Ja, alltså, nu är det dags för årets jultripp till Sundsvall.

Jag åker imorgon, det ska bli sweet.

- - -

Jeeesus Christ, if choices were forever, who the fuck would ever make one?

(Sagt av Huff's pappa ...i Huff. Typ det enda bra han sagt.)

Väl talat goherrn! Det får bli dagens visdom.

- - -

Och jag bara måste lyfta fram MF Grimm's vansinnesdåd att släppa ett trippelalbum, och även hylla det till skyarna. American hunger må vara full av utfyllnadsspår, i betraktarens ögon (eller nej, jag menar lyssnarens, och öron), men bara modet är ju värt en tre-av-fem eller sju-av-tio. Sen finns ju höjdarna i massor också, vilket leder till en klar fyra/åtta i slutändan. Bara hör på de genialiska beaten till Teacher och Watch out!. Och notera hur jag plötsligt börjar gilla ett rakt och simpelt flow av gammal skola. (Även om jag föredrar när han gör det lite mer spännande på den fronten, jag vet ju att han kan).

Jag kan fan inte bärga mig tills serieföljetongen om hans liv börjar ges ut på Vertigo (det amerikanska förlaget alltså, inte det svenska) i vår, kanske kommer jag till och med skaffa lösnummer bara för att bokversionen kommer dröja så mycket längre.


Jag tror tvärtom att de var äkta kokosbollsnasare. Vi vet ju alla som gått i skolan eller kanske sysslat med sport vilket helvete det är att sälja de där flingförsedda små asen. Och frustrationen det leder till. Gubben köpte nog inte.

statistik,
serier:
tot. minuter:
homicide: life on the street
s3e09, every mother's son
s3e10, cradle to grave

huff
s2e09, radio silence
ca. 150 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]