Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tor.21.dec/06 ---

Det är alltid precis lika inte konstigt. Det är bara hemma, bekant, som vanligt, och på sin höjd lite nya byggnader eller nya namn på gamla ställen. I loooves it.

Och när jag i tisdags satt på tåget jag bytt till i Stockholm hoppade plötsligt Matilda på i Uppsala, hon som egentligen inte skulle åka förrän idag. Säg inget till mamma, jag ska överraska dem.

Jag gillar ju alltid små vardagskupper, så visst varnade jag inte föräldrarna. Mycket roligt istället, att se mamma och Sofias miner när Matilda kom ut från en annan tågdörr strax efter mig. Och att inte sitta och tråka ut sig själv helt ensam på tåget var ju ganska trevligt det med.

Och det var den saken. Annars kan du skriva upp att jag är inte bara längre upp genom att vara flera mil norr om dig just nu, jag är också säkert två våningar högre. Not on goofballs, though.

- - -

Så satt jag igår kväll med Andreas som varit först i gänget att komma tillbaka, vi hade lite öl och satt i mitt temporära sovrum och gav den obligatoriska updaten på vad som hänt sen sist. Det kommer ju bli många såna, så man får passa på att inte råka ut för alla på en gång om man har chansen att slippa det. Fast å andra sidan kan man ju då dra sin egen only once. Men men.


Voici en remake på byggnaden som brann.
Och the local mall har bytt namn.

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]