Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.17.dec/06 ---

Nämen! Det är sista avsnittet av Mäklarna och plötsligt sitter min pappas svåger framför Wilma (Cecilia Frode) och snackar bidness med sin tyska brytning. Varför har ingen sagt till mig att han skulle vara med? Han är för det första inte skådis såvitt jag vet, och för det andra: det spelades ju för fan in förra vintern! Gott om tid att skryta loss alltså.

(Ett snabbt telefonsamtal ger mig även informationen att inte heller mina föräldrar kände till det här.)

Men oh well, överraskningar är ju roligare, tur bara att jag följt serien alls då, annars hade jag ju missat det helt.

- - -

Helgen har ockuperats av studiotid. Mattias hade lånat studion på Folkteatern för att med hjälp av skilled people lägga akustisk gitarr och elbas på två av låtarna till vår grej.

Under dagens session passade vi även på att spela in lite sång när vi ändå var igång, så en låt är nästan helt klar nu (dessutom den jag tycker har mest hitpotential). Lite stämmor på det så blir det nog riktigt fint.

- - -

Men usch, nu är det helt slut på avsnitt av Freaks and Geeks och inga mer finns eller kommer att göras. Verkligen too bad, tur att det i alla fall inte slutade med en cliffhanger.

I vilket fall var de sista avsnitten absolut de bästa. Det med the make-out party knäckte som fan. Eller för den delen upproret mot vice president Bush, eller Tuba-girl (tooooba-girl).


Nerdin' it up in the studio.

statistik,
serier:
tot. minuter:
freaks and geeks
s1e15, noshing & moshing
s1e16, smooching & mooching
s1e17, the little things
s1e18, discos & dragons

mäklarna
s1e12, [ingen titel]
ca. 165 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
the farming of bones
- ca. 5 s.
ca 5 s.
  [regelverk]