Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.13.nov/06 ---

Man borde ljuga mer. Stort alltså, inte såna där everyday kinda thangs man häver ur sig för att det är enklast så, utan feta historier och tokbluffar, grejer att vinna lyx och skit med. Skaffa sig första klass-platser på planet med en historia om 20-årig bröllopsdag, ljuga ihop familj och två barn inför klasskompisar man inte sett på sju år, skaffa gig på schyssta ställen genom att säga att man är bor i Berlin och är värsta elektroveteranen. Stor i Japan också.

Roligare liv. Bättre improvisationsförmåga. Lite allmänt jävla självförtoende och mod.

Så syna mig nu inte för fan, i'm in the middle of sumthin here.

- - -

Yay! Massor av tischor anlände från Threadless idag, så jävla sweet, det tog bara tio dar från det att de skickade ut dem från USA också. Men nästa gång blir det nog bara en i taget, för de jävlarna på tullen slängde på 350 spänn extra för mig att punga ut. Andra gången det händer mig, men å andra sidan var det mycket sjukare proportioner sist, då var påslaget nästan 50 procent, denna gång bara 30...

Men som sagt, det är sweet att ha en massa nya snyggtischor bara sådär, och nu slipper jag tvätta i förtid som annars krävts den här veckan (varför tog alla tröjor slut så snabbt den här gången då?).


One of 'em.

statistik,
serier:
tot. minuter:
desperate housewives
s2e21, i know things now
s2e22, no one is alone
s2e23-24, remember, pts. 1+2

this life
s1e10, father figure
s1e11, let's get it on
ca. 240 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
den hemliga historien
- ca. 35 s.
ca 35 s.
  [regelverk]