Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- ons.15.nov/06 ---

Äntligen finns en egen sida för Beat Hospitality uppe. Fick inte ritkigt till den som jag egentligen velat eftersom mina CSS-kunskaper fortfarande inte är jättestora, men snyggt blev det i vilket fall. Checka.

Och på MySpace finns även sen i måndags en ny låt uppe.

- - -

Är det bara jag, eller har after work-konceptet blivit mycket större än det varit förut? Vart och vartannat ställe i stan har börjat med det. I alla fall var jag för första gången ute på just en sån grej igår, även om jag inte direkt jobbat eller så, men Ran spontanmessade på dagen och föreslog King's Head vid fem, och jag hade ju inget bättre för mig (nja, plugga till hemtentan i C-metoden kan jag göra om ett par dar) så det var bara att tacka ja. Min tanke var att bara ta en öl eller två, men när klockan blivit nio och min budget var spenderad började Björn bjuda istället och vi stannade ett god stund till, plus en sista öl, av det finare slaget, på Rover efter det.

Och spontangrejer är ju alltid det bästa. Dessutom fick jag, när vagnen från Brunns visade sig dröja 21 minuter, möjligheten att dra till McDonald's och äta mat bara för att på köpet få Gilmore Girls-DVD nr. två (den första skaffade jag i torsdags, det är världens fetaste erbjudande där just nu - man får första eller andra säsong ett-skivan från antingen just Gilmore, eller också The O.C., One tree hill eller en sista jag inte minns vilken det är. Jag vet, jag är en sucker, men håll tyst nu, för jag hoppas verkligen de fortsätter och får in nya så jag kan skaffa hela säsongen...).

- - -

Och sen kanske inte Mäklarna slutade riktigt som jag ville, men jag måste i alla fall säga att den serien fått oförtjänt mycket stryk i pressen och av folk omkring mig. Tricket är ju att se det som en bagatell, då kan man få skratta lite och sen skita i om det är nåt man kan minnas för livet. Jag menar: Jaså du, teckningen fungerade? Eller, han som flyttar ihop med Kajs exfru - kompulsivt dryg, som ett mobboffer som bara inte kan sluta provocera mobbarna, ni vet, som det gjorde inge ont!

Så jävla kul.


Mer snyggtischa, The war against work.

statistik,
serier:
tot. minuter:
mäklarna
s1e08, [ingen titel]
s1e09, [ingen titel]

little britain
s1e05, [ingen titel]

prison break
s2e11, bolshoi booze

gilmore girls
s7e07, french twist
ca. 165 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]