Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.29.okt/06 [30.okt.edit] ---

Beroende på hur man ser på saken, med vintertidsövergången och så, gick jag och lade mig 7 eller 8 imorse. Marvelous fölsedagsfest hos Lina D (varför tänker jag alltid "Lady Di" när jag skriver namnet så?) plus utekväll, jag misslyckades än en gång med att besöka King George, men istället kom vi till en annan schysst svartklubb jag tyvärr inte har nåt namn på. (Förra gången vi försökte komma till King G var min födelsedagsfest i våras, där den endast blev till en hägring för de flesta som var på väg. Eckes Minttuu hade satt stopp för kvällen för halva sällskapet den gången, än idag får jag frågor av t.ex. Navid som Han Minttuu-killen kommer väl inte? Pallar inte en sån fylla till.)

Det kändes i alla fall lite som att vara hemma i nåns vardagsrum, fast större och med bar. Eller kanske lite som på fridhemscaféerna. Däremot var det verkligen satans kallt att gå in till stan efteråt vid femtiden. Gott sällskap lindrade dock, och nu vet jag att det är lugnt som fan att vara ute senare än sista nattvagnen, det tar ju bara en timme innan morgonturerna kör igång. Ska komma ihåg det nästa gång jag annars skulle fått för mig att gå hela vägen till Biskop igen (även om en timmes stillasittande väntan i kyla kanske inte är att föredra framför stärkande språngmarsch).

Och när jag vaknade efter som vanligt en aning för lite sömn, men ändå hanterbart lite, hade Anna the roomie varit hyvens nog att spara en slice pizza åt mig i kylen, och jag kunde äta en redig bakisfrukost.

Dessutom bjöds det på frukostunderhållning när hon och Joel som var på besök satt och finkammade tidningen efter roliga annonser:

"Brådskande! Vi söker folk m. kontakter i Polen."

"Studerande kvinna 36 år söker jobb inom ekonomi och kontor. Dagtid. Ej porr."

Men jag får verkligen ta och skärpa mig och börja ta de rejäla festerna på fredagar istället, för det känns verkligen som att det där med att komma bakis till The Lindy är en mycket dålig idé. Stå nära människor och svettas alkohol alltså, vem vill man framstå som egentligen?

Annars är nördprojektet just nu att komprimera alla mina musikfiler till lägre kvalité så jag får plats med allt på laptopen. Jag orkar fan inte sitta med externa hårddisken och dj:a på dagfesten.


Folk började gå loss på mina långa (men jobbiga!)
ögonfransar och ville ge mig mascara.


Mycket poserande var det.


Fan vad jag älskar att höfta bilder utan att titta.


Gyllene vinet. Ibland blir det coola färger med blixt.


Storbild! Var det mascaran som lockade mig att inta denna pose?

statistik,
serier:
tot. minuter:
deadwood
s3e05, a two-headed beast
ca. 55 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]