Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.28.okt/06 ---

Ja, det börjar faktiskt arta sig det där med sidoelectron, har valt ett namn att göra det under också men jag säger inte vad, än. Tack i alla fall, Jonas, för det där feta ljudet du använde i Up for grabs, jag har snott den idén nu, som jag vill minnas att jag hotade med.

Och kanske kan det här projektet också bli slasktratt för allt det där man gjort, och gillar som fan, men som inte passat under JpS. Så länge det är dansant shit i alla fall, för det ska fan raggas klubbgig på det här sen.

Jag förklarar det med

intensitet

för dessutom är Rekomusik-projektet utrustat med åtminstone fyra låtar som är i princip klara, och heta som fan. Ursäkta den här fokuseringen på helt annat än min vanliga grej för er som är sugna på mer där, men det är så jävla kul med divided attention, åtminstone att föredra framför inget att göra, och igår satt jag till och med i cp-rummet innanför badrummet med datorn - fönstret öppet, jacka på, peta ner housebeats över öl och rauchen.

(Men varför har det helt plötsligt blivit omöjligt för mig att sova längre än till klockan 10? Oavsett hur länge jag varit uppe alltså. Jag har fan inte sovit ordentligt på över en vecka, och försöka lägga mig innan 2 är helt enkelt inte så lätt som det låter. Men idag kände jag mig i alla fall utvilad, till skillnad från igår morse då jag dessutom hade våldsam huvudvärk utan att ens ha druckit dan innan.)


En helt annan dag rusar förbi.

statistik,
serier:
tot. minuter:
desperate housewives
s2e20, don't look at me

poliser
s1e06, [ingen titel]

this life
s1e05, fantasy football
s1e06, family outing
s1e07, brief encounter

lost
s3e04, every man for himself

little britain
s1e03, [ingen titel]
s1e04, [ingen titel]
ca. 315 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
den hemliga historien
- ca. 20 s.
ca 20 s.
  [regelverk]