Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.24.okt/06 ---

Jaha, då har det kommit en ny arbetssmaskin till hemmet, det är faktiskt lite förvirrande nu att veta var i helvete man har de senaste versionerna av alla texter och skit, men jag ska skärpa mig med en uppdelning och låta fasta burken bli en ren studio-, spel- och lagringsburk.

Oj vad spännande tycker du. Mer då: att man aldrig kommer ihåg hur mycket jobb såna här totalmigrationer innebär! Bara en sån sak som att komma ihåg alla de där små grejerna som olika program sparar på helt olika förinställda platser och som man inte ens visste att man ville ha med sig. Gamla msn-konversationer, favoriter-mappen från både ie och dc++, jox som dräller överallt utan att man har koll, och då är jag ändå en ordningsnörd.

Så har vi ju irritationsmomentet som dök upp i installationsfasen, jag vet inte om det är microsoft eller hp som fått för sig detta, men helt plötsligt har de gjort som alla hackers utan vett och lagt in en jävla bakgrundsmusik medan skiten läggs in. Korsning av sugig trance och nån jävla avslappningsskit var det, och eftersom inget var installerat fanns ingen knapp att vare sig sänka eller stänga av med. Jag satt med händerna för högtalarna, men det hjälpte väldigt lite.

Men men. Annars är det bra. For real. Och hittills har jag bjudit över trettio pers på dagfesten, (inga garantier för en total uppslutning förstås, men ändå), och jag har ännu ett par kvar jag glömt eller inte träffat på. Dessutom har jag kanske fått en uppsatsidé som håller, även om den kanske är lite för långt ute i kanterna av kollegium2-fältet. Men hur hårda lär de vara med den där lama indelningen egentligen?

Och fatta hur många threadless-tischor som är på väg hem till mig i en låda just nu. Fick mailet om tokrean idag och det enda dåliga var som vanligt att fler får samma mail och är snabbare, och de finaste är alltid slut utom i guys 2xl. Men ändå nöjd.

Till och med två timmar jla i B-town var helt ok.


Uppackning.

statistik,
serier:
tot. minuter:
house, M.D.
s1e08, poison
ca. 45 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
den hemliga historien
- ca. 90 s.

Moore, Alan + Lloyd, David - V för vendetta
- ca. 60 s.
ca 150 s.
  [regelverk]