Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.22.okt/06 ---

En rask promenad, stärkande för sinnet. Kan man säga. I alla fall blev det i fredags än en gång så att jag var ute så länge att vagnarna slutat gå, och eftersom en taxi ensam knappast låg inom min budget gick jag hela vägen från stan till Biskop. Nån gång ska man ju göra en sån grej också.

Hypade dagfesten som fan för alla som var med ut, det är i full gång att göra snygga festflyers nu, det kommer bli fett. Det har av nån anledning inte blivit av att dra en repris på det fantastiska konceptet sedan för tre år sen, på Fridhem.

Sen var det lite mer, spontan, utgång igår. Skulle först på Pustervik men det var utsålt så det blev en rundvandring till lite olika hak istället och jag hängde med lite folk man inte träffar så ofta, det var schysst. Att det sen slutade med fyra floppköer i rad och kapitulation gör inte så mycket, men det hade förstås varit kul med lite dans. Bättre lycka nästa gång.

Och imorgon börjar teori- och metodkurs nummer två borta i B-town. Känns väl sådär kul, men jag får även nya datorn imorgon så jag är nöjd ändå.

- - -

(In other news? Bwahahaha.)


I Borås finns även skum konst i ån.

statistik,
serier:
tot. minuter:
mäklarna
s1e04, [ingen titel]
s1e05, [ingen titel]
ca. 55 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]