Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- fre.20.okt/06 ---

Man blir så lätt lurad av de där gamla tentorna som verkar lätta. För naturligtvis var detta året då Tor H bestämde sig för att helrenovera frågorna, och inget var sig likt från pluggexemplen. Och det kanske vore helt ok om det var nåt man pluggat ordentligt på, men nu var det en synnerligen ond uppsättning frågor på just de saker jag slarvat med (förutom en fråga om partitiva relationer, men den var duktigt omgjord ändå så man inte riktigt fattade vad han var ute efter). Så plötsligt var det annars superkrångliga semantiska webben som fick den fråga jag kunde besvara lättast.

Klarar den gör jag kanske, men skiner gör jag inte, och den infamösa pinsamhetsnivån är ju alltid en bit högre än bara rätt-på-godkänt-gränsen.

Skit samma.

Jag har i alla fall, med bara ett par omstarter och nya försök, lyckats se både senaste Gilmore Girls (det går verkligen inte som jag vill) och Lost, men en rad nya saker som inte går att göra alls med datorn har dykt upp. Bränna skivor - omöjligt. Att ens starta Winamp - omöjligt (serierna såg jag med vlc istället). Tur då att jag fick en extern hårddisk med posten igår, så jag i alla fall kan få över allt skrot jag har med den istället, när bränna inte funkar.

Och det har faktiskt gått att använda Dreamweaver länge nog för att dels skriva det här, och dels byta form efter bloggmallen över hela paparkaka.com! Dessutom har jag, i anslutning till det, officiellt proklamerat min länge planerade namnförkortning från omständiga japanese sandman till bara JpS. Men det går förstås bra att säga vafan man vill, klart jag tittar if you holla at me på stan.


Ja just det, vi var ju på releasefest för Once we were i onsdags.

statistik,
serier:
tot. minuter:
gilmore girls
s7e04, 's wonderful, 's marvelous

lost
s3e03, further instructions

poliser
s1e05, [ingen titel]
ca. 145 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
den hemliga historien
- ca. 50 s.
ca 50 s.
  [regelverk]