Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- ons.18.okt/06 ---

Men vafan, ge mig min dator nån gång nu då. Så fort antalet dagar kvar tills den kommer in på lager börjar närma sig ett par dar ändras det till en vecka igen, det har hänt två gånger redan! Jag kan för fan inte göra nån musik med min hängedator, eller ens se på film längre och jag har ju både blivit assugen på att göra lite electro och nyss tankat Gilmore Girls 7x04.

- - -

Dagens aktivitet plugg-i-grupp blev kanske inte superintensiv, och jag kom sent eftersom jag plötsligt fått en släng av att klara av att sova länge (att ens ställa väckarklocka om man måste upp 10 timmar efter läggdags har annars varit främmande för mig, kanske var det det där vardagsvindrickandet jag ägnade mig åt igår kväll), men förutom att huvudföreläsaren och tillika tentaansvarig är norsk och därmed formulerat vissa frågor jävligt skumt känns det hyfsat säkert att jag klarar tentan ändå. Det där var bara en mening för övrigt.

Exempel på skum formulering då, eller snarare skumt ordval i detta fall: Vad är åsikten om clustring? Ordet åsikten är tydligen samma som typ poängen/syftet i hans norska huvud.

I alla fall var det mycket äta och fika, Hanna hade tagit med sig sweet mango sorbet, och en till med hallon. Och så blev det en repris på rom-i-teet. Ran lyckades även sätta på kaffe utan att kannan satt i bryggaren så hela kastrullskåpet blev fullt med kaffe. Det var lite komiskt, och, för att inte vara för hånfull, även svårt att inte känna igen tankspriddheten. Hälla fil i kaffet eller micra smöret och sånt gör man ju alldeles för ofta.


Pluggovic.


Fikovic.


Spillovic.

statistik,
serier:
tot. minuter:
house
s1e07, fidelity
ca. 40 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
låt tistlarna brinna
- ca. 40 s. (> utläst.)

Tartt, Donna - den hemliga historien
- ca. 20 s.
ca 60 s.
  [regelverk]