Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.16.okt/06 ---

Goddamnit, min winning streak på Söndagsångest-quizen åt helvete, vi kom bara trea igår. Inte ens låtarnas röda tråd kunde vi komma på ([första?]singlar från debutalbum)! Jag och Anna hade ju sett fram emot att komma etta och sno åt oss Juliette & the Licks-biljetterna som ju vore en perfekt sak att vinna eftersom man bara bryr sig så långt att det vore kul att se live, förutsatt att man slapp betala själv eftersom musiken fortfarande bara är tråkrock.

Men trots att den resterande skivhögen vi kunde välja ur var tunn tunn tunn fanns det i alla fall ett kap, för Annas del i alla fall. Hon plockade General Knas soloskiva, medan jag fick den allra sista som blivit över, nåt danskt bands experimentskiva med akustiska versioner av låtarna på en annan skiva de gjort. Den var väl sådärbra.

Fin bild på en uggla på själva skivan i alla fall.

- - -

Och idag på kvällens extrakurs stannade jag faktiskt hela tiden ut. Det var länge sen. Men det var till och med roligt igen, det har varit lite upp och ner med det annars den här terminen, och de där 50 minuterna är jobbiga att vänta på nästa buss hem när man slutat. Ska försöka komma ihåg lite oftare att det faktiskt finns svt.se att fördriva tid med.


Hmm, vem fan var nu Jonas Erik Altberg? Tusan också!

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca. 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
låt tistlarna brinna
- ca. 105 s.
ca 105 s.
  [regelverk]