Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.15.okt/06 ---

Bwahaha, det är ju precis såhär det måste gå åt helvete för Reinfeldt! Genom en massa skitskandaler och trams istället för seriös politik, då får man kanske se dem jagas bort med facklor och högafflar om fyra år även om de egentligen inte dragit landet ner i avgrunden först.

(Men låt bli Telia för helvete.)

- - -

Annars var jag ute igår, Anna skulle ut med kompisen Elin och ännu en kompis till henne, och jag bara hakade på. Så det var inte mitt fel att det blev Sticky, men om jag ska vara ärlig så var det ändå helt ok. Lagom bra dansmusik på översta våningen, t.ex. en skum rmx/mash-up som blandat Alla vill till himlen-beatet med rappen från Skee-Lo's I wish, och senare till och med ett stråk av värsta twistmusiken som var kul som fan att dansa till, även om nåt jävla par började claima alldeles för stort utrymme på det redan trånga dansgolvet genom att bugga och slänga runt varandra rätt in i folk omkring.

Och jag var inne i ett rökrum på krogen för första gången, det var så jävla skumt. Folk som satt i soffan längs väggen såg ut som att de bara gått in på stället, hängt in sina ytterplagg och sedan direkt bosatt sig i rökrummet för att inte lämna det på flera timmar. Tigga cigg av alla nykomlingar så man inte behöver gå ens när de egna tar slut.

Jag tänkte på den där grekiska sagan där Teseus blivit medlockad av sin galna kompis Perithoos för att röva bort Hades fru Persefone, och båda istället blir lurade att sitta på den där ur berget uthuggna tronen i underjorden som man fastnar i och glömmer allt, för att till slut bli en del av berget (Lethes tron hette den visst, nu när jag googlat that shit).

Men ändå, bättre än att gå ut i kylan, man kan ju inte ha med ölen på nåt av ställena och då väljer man ju det varma.

Bortåt tre dök matsuget upp också, vi hamnade på ett McDonald's som var helt sjukligt nedskräpat, jag är fortfarande lite sur för att jag inte tog med kameran och skaffade bevis att visa här, men det var i alla fall högar av take-away-påsar (de hade klokt nog rationaliserat bort brickorna på natten i alla fall), muggar, kartonger och allsköns jävla skit på både golv och bord. Ingen idé att städa antar jag eftersom det hela tiden bara kom in nytt drägg med natthunger (som vi... men jag slängde mitt skräp i alla fall).

- - -

Och så ett hett tips: svt's butik, massor av gamla serier på dvd!


Istället en bild på J. Pirinen tecknandes G. Greider
(men visa den inte för Greider, vi lovade Pirinen!).

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca. 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]