Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- hidden track 5 (mån.23.okt/06) ---

Det är egentligen bara så jävla hilarious. Du är besvärad av mig! Jag vill inte verka barnslig. Eller jo: det var du som började. Vafan ville du då?

Att du skulle ta en större smäll av ansvar vore helt i sin rätt.

Nu är det förstås inte så, det är jag som blir utestängd från mycket mer än bara din högst eventuella vänskap, jag ska ta hänsyn till dig och sitta i jul och tänka att jag kunde minsann haft roligt som fan där nere nu om inte den jäveln var där.

Men jag hånskrattar åt ditt obehag och skulle gärna byta liv med ditt och köra om de senaste fem månaderna, sen ska vi se vem det är som ska vara besvärad.

Tro inte att det är av respekt jag inte hamnar där i vår, för nån sån tänker jag inte ge till en människa som inte har respekten för mig att vara rak med vad som gäller på en gång. (talk about the it's not you, it's me-routine!) Nä, det är i så fall bara för att bespara mig själv lite obehag.

Annars kunde du ju pröva att slappna av lite grann och inte tro att jag ska stalka dig och jag vet att du är allmänt oemotståndlig och att alla blir kära i dig, men don't flatter yo'self, du behöver ju inte tro att jag inte vet när det är kört för det. Att jag inte vet när vidare hopp bara ger förnedring.

I ditt huvud, bara där, att jag försökte med nåt. Allt jag ville var, fortfarade, att du antingen skulle låtsas som ingenting, ordentligt, eller: raka motsatsen och bara prata med mig. Oavsett vad.

Men fuck it, jag tänker ägna mig åt långt mycket starkare saker, att unna mig att vara förbannad, nu när du låtit mig bli det. För allt du snott. För att jag fortfarande inte fattar vad i helvete som menades med allt det här.

(Så, igen: You didn't have to make like a thief girl,

stole my life, robbed me blind.)


hidden pic: nästan en repris igen, "det där är vi nästa vecka...typ".
- Nej, det var det inte.

statistik:  

fem månader tog det att bli sur.

 

 

 

(men nu både kan,
och vill,
jag glömma.)