Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- hidden track 4 (tis.3.okt/06) ---

Som det roliga hysset jag och Petter hypade skiten ur för länge länge sen (men aldrig utförde), att först gå till grillen vid bussterminalen, beställa nån random burgare och se dem börja steka den. Sedan när pengarna skulle upp, bara springa därifrån skrikandes "ska inte ha nåt" i falsett.

Det är ju precis så du gjort. Slängt mig på grillen, sprungit därifrån.

Eller som ursäkta vad sa du?

Nä, det var inget förresten.

Så nu kommer jag ner, inte nån garanti eller ens seriös förväntning, jag är inte dum i huvudet, men ändå:

Tortyr.

Ska inte ha nåt.

I alla fall, det jag helst ville ha var bara nån slags bekräftelse på att jag någonsin varit nåt att ha. För jag går under här, inget självförtroende kvar och ignorera mig, visst, men ge mig först respekten att antingen låtsas som ingenting och vara normal, eller också tala om att du inte vill ha mig där om det nu är så. För som det lämnats nu blir det omöjligt att släppa det. Dig.

Hur ska jag kunna släppa det? Jag kan ju fortfarande inte komma på något sötare, och ja, hetare, än du i dina sweats med en cigg. Eller leende festklädd på dansgolv, eller vuxet snygg i Dallasfrisyr (tjatar, jag vet).

Klart att bilden jag tog på det där klottret var till dig, jag kan inte vara säker på att du fattade, men du är ju verkligen inte heller dum i huvudet. Det slår mig till och med att det kanske var det förra hidden track som upptäckts och blivit orsak till kylan.

Så varsågod, här är mer.

(You're leaving me with this hated identity.)


hidden pic: en repris alltså.

statistik:  
ja, fortfarande helt oviktigt.