Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- fre.6.okt/06 ---

Jag smider galna planer på trots. Jag säger inte vad, och det kanske inte blir, så inget lovat inget att hålla. Men första steg är givet och det blir att ge upp på min problemdator för en stund och skaffa laptop, hittat ett några lovande kandidater jag bara måste se till att välja mellan. En cheap och två dyrare alltså, frågan blir helt enkelt hur mycket man egentligen behöver den fetare processorn (särskilt med tanke på hur jag levt på förrförra modellerna hela mitt datorägande liv). Men jag är en sucker för tricket "det är ju bara några hundra till upp till nästa nivå", så istället kommer väl avgörandet bli hur mycket jag värderar widescreen, minne och leverans idag över firewire, tv-ut och mindre/lättare.

Men nog med nerd shit.

Vi har ju fått en ny regering också.

Ja du... De väntade namnen på väntade platser dominerade (Hej Hägglund! Hej Olofsson!), men här är i alla fall katastroferna (om vi räknar bort konceptet borgerligt styre som helhet förstås):

Nyamko Sabuni, integrations- och jämställdhetsminister, tjenare alibinamn. Jag säger verkligen inte att hon inte kan vara kompetent, men det säger nåt om vilka som bildat regeringsjäveln när man inte har mer fantasi än att välja ut nån på egenskaperna 1) är en kvinna, och 2) har utländskt, konstigt, namn (om hon faktiskt är invandrad själv eller inte vet jag inget om så där håller jag tyst).

Nästa katastrof: Leijonborg som utbildningsminister - han kan sabotera precis hur mycket som helst. Stryk och betyg från BB kommer bli the new deal för ungjävlarna.

...Men så har vi faktiskt en som kanske inte blir så illa och det är Anders Borg som finansminister, han verkar i alla fall inte så inrutat borgerlig (på ett mer okonstlat sätt än Reinfeldt). Sen hade nya miljöministern tydligen lyckats snoppa av en idiotisk fråga i tv om sin sexualitet, och det är i alla fall underhållande.


Galnaste minen på länge. Och Magnus bakom.

statistik,
serier:
tot. minuter:
poliser
s1e03, [ingen titel]

gilmore girls
s7e02, that's what you get, folks, for makin' whoopee

house, M.D.
s1e04, maternity

lost
s3e01, a tale of two cities

mäklarna
s1e01, [ingen titel]
ca. 225 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Kemal, Yasar - låt tistlarna brinna
- ca 45 s.
ca 45 s.
  [regelverk]