Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.7.okt/06 ---

Eftersom den i gårdagens inlägg nämnda Borg redan yttrat sig om att "dra åt svångremmen" (varför i helvete då!?) måste jag nog redan revidera min uppfattning. Får sluta vara så naiv, men det är ju en svår situation att samtidigt vilja att borgarna får sina brister ordentligt blottlagda till nästa val, och ändå slippa att hela landet går åt helvete på kuppen.

Men nu istället till some nerd shit.

Jag köpte den här. Enda haken var att den var nästan 500 cheaper om man beställde istället för att köpa på plats i butiken, vilket naturligtvis fick mig att välja den metoden, så jag slipper inte hängedatorn än på nån vecka. Men sen blir det sweet mobility, och jag kom på idag att jag nu kan börja göra beats live på scen! Boka mitt ass, så får du se på fan och oljud.

Och apropå oljud, jag hamnade något slumpmässigt på Totalt Jävla Mörker igår, det var kul att se.

Det började med att jag hängde med Jonas på stan, fikade och sånt, var hemma hos honom och lyssnade på en sjukt fet låt han precis börjar bli klar med (dyker upp på hans brand new myspace-sida snart, jag kommer länka). Sen skulle han träffa Anna B (jag gillar egentligen inte det där med bokstav efter förnamnet, men det har blivit så många Anna omkring mig nu så det är ett måste) och Sara hemma hos dem för att smådricka lite och sedan dra på lite olika Kulturnattagrejer.

Men det blev ingen (sån) kultur för mig. Sara kände dem i tjm och skulle till Sticky där de spelade, och jag tänkte att lite skrik-och-bröl-musik vore ganska trevligt så jag hängde på.

Förbandet hette The Ocean, och på namnet kunde man tro att de var nån slags emogrej, vilket skulle innebära att namnet var lamt, men det var hårt som fan, ohörbara gallskrikstexter och vid ett tillfälle kryddat av nån slags verktyg-som-instrument som sprutade gnistor. Plötsligt var havet en ganska rolig sak att heta.

Efter tjm spelat och jag tagit lite roliga moshpit-bilder skulle vi för söka dra med alla nånstans för billig öl, men kom inte längre än andra delen av Sticky, som väl var sådär, men man är ju van att hänga på småtrista ställen vid det här laget.

I alla fall kom det efter ett tag fram en snubbe jag trodde mig känna igen, som jag tänkte hörde till gänget, och bara ställde ner en helt ny öl framför mig med orden pallar inte öl just nu, tog sitt andra glas som innehöll vatten och gick vidare. Bara kort därefter kom vi fram till att ingen av oss kände honom, men under bara sporadiska skämt med rohypnol-anspelningar försvann ändå ölen. Och jag vaknade faktiskt hemma idag, så det är lugnt.

- - -

Har fått tummen ur och köpt nya Outkast, och den är verkligen långt mycket bättre än vad jag befarat genom att läsa recensioner och sånt. Jazzgrejen fungerar galet bra, och man kan ju dra lite lindysteg till det då också. Men fortfarande vore det förstås roligt om André 3000 kunde rappa lite mer.


Jonas möter upp på cykel.


Skrik och bröl.


Sara och jag w/ a free beer.

statistik,
serier:
tot. minuter:
mäklarna
s1e02, [ingen titel]

desperate housewives
s2e18, everybody says don't
ca. 75 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]