Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- ons.4.okt/06 ---

Jag är ju så oerhört taktisk som gör sånt här, men fan vad tråkigt jag hade det. Supa till mitt i veckan alltså, vilket kanske inte är så spektakulärt om man är student och har lediga dagar mest hela tiden, men jag skulle faktiskt ändå upp kl. 7 just idag för att åka till B-town.

Men det hade ju dykt upp ett erbjudande från Lina D efter giget på Kelly's förra tisdagen om att prata färdigt över en öl nån dag. En väldigt full snubbe hade nämligen kommit fram under vårt pågående samtal och velat pruta ner ett skivköp till 9 spänn, samt frågat Lina om hon var groupie, vilket ju inte kan göra nån särskilt angelägen att stanna kvar och försöka prata vidare. Alltså tänkte jag igår att det kunde vara en god idé att mota tristessen med en faktiskt uppfylld to be continued.

Så vi gick till King's Head och drack ett par fler än en öl, och när Lina drog stannade jag kvar med andra vänner jag stött på och tog nån öl till och sen var det visst tända lampor och dags att gå ut, och jag fick gå snabbt till brunnsparken eftersom vagnarna från järn var så slöa och det var brått att hinna med sista 5:an. Mycket snett gick jag, men snabbt.

Således förståeligt att jag varit något sliten idag.

(Ja, snubben fick skivan för 9 spänn, den kan han behöva.)

- - -

(Och vad det stör mig att man i Prison break ska hålla på att göra Herr Kallblodig Yrkesmördare Kellerman till en äkta känslovarelse man ska tycka synd om. Det var illa nog med samma grepp på Swearengen i Deadwood, men där var det ändå någolunda trovärdigt.)

- - -

Nedan Pragbilder från Yohos kamera. Fler när jag lyckas få dem.


Yoho plockar päron.


Störda stalaktitparken.


Förnedrad fisk, pt. 2: I karpdammen hade ryktet spridit sig att man kunde simma på sidan under staketet för att komma till nya ställen.

statistik,
serier:
tot. minuter:
prison break
s2e07, buried
ca. 45 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Kanarp, Loka - till mina vänner och ovänner
- allt på en gång, ca 100 s.
ca 100 s.
  [regelverk]