Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- mån.2.okt/06 ---

Naturligtvis det första som händer: jag kommer på att jag glömt kameran när jag precis kommit så långt att det troligen är försent att vända. Tvekar och svär. Skiter i det.

Så alla Pragfoton jag kan visa blir en reserv från förra året, och förhoppningsvis nån annan dag sånt som Yoho, Magnus eller Eva tagit, eller jag med deras kameror. Ska bara se till att de skickar över några åt mig först (och att min dator ska klara sig utan att hänga sig tillräckligt länge för att jag ska hinna få dem).

Men anyways, det är ju alltid trevligt i Prag, och förutom det sedvanliga ölandet och hänget har jag till och med hunnit med att få stryk. Eller, jag blev pådansad i ögat av en armbåge. Men det räknas väl?

Och jag har fått se både the crazy club ("Cross", hette den egentligen) och sugiga 80's-klubben på Lucerna Music Bar. Det förra bra (men bara halva stället öppet just den dan), och det andra... sugigt. Hela Prag är 80's-fixerat, nån hade en teori om att det var för att man inte fått uppleva det riktiga när det begav sig (you know why), men jag tror bara att det är för att turisterna också gillar det. I alla fall kom det åtminstone lite '92-eurodisco mot slutet av Lucernakvällen också, där har vi trevlig dansmusik.

Alltså har det varit mycket sena hemkomster (och mycket Pizza Roma), och ganska lite sömn.

Sen hade jag såklart mighty otur när jag skulle ta mig hem från flygplatsen igår natt (alt. imorse), för naturligtvis går det inte flygbussar på morgonen förrän 05:05. Delade en taxi istället med nåt par, men jag kände mig ganska rippad efteråt i alla fall med tanke på att jag kunde åkt gratis (ja, jag vet! det är ett sånt lyxkort...) på mitt vanliga pendlarkort om bussjävlarna gick.

Äh, jag är inte bra på kompletta redogörelser.

Och det är väl inte så intressant heller, istället kan vi ge oss på att kommentera den nya gratistidningen (ja, jag vet! en till...) punkt SE. Förutom att den har ett oerhört lamt namn är det också den fulaste formgivningen jag sett på länge, dåligt papper också. Och då blir det såklart den tidningen som petar in en bild på mig från Kelly's-giget i tisdags bland sina "vimmelbilder" så jag inte bara får håna dem.

Men det kändes ju sympatiskt att man faktiskt har såna bilder från ett ställe som Kelly's istället för bara en massa heta klubbar.

- - -

För att ständigt vara på resande fot, och ständigt tappa sömn, var det också dags för B-town redan imorse. Sov kanske fyra timmar, och då bangade jag ändå första föreläsningen. Kvällskursen fick strykas också, jag åkte tbx med Hanna och Lina istället, hem till Ran som bjöd på te med rom i. Hon var sjuk och hävdade att det skulle hjälpa. Vidare hävdade Hanna att det hette Jägerte när man häller sprit i teet.

Där ser man.


Ungefär såhär ser det i alla fall ut i Prag.


Ganska vek skada, men har jag tur blir det ett bad-ass ärr i alla fall.

statistik,
serier:
tot. minuter:
house, M.D.
s1e03, occam's razor
ca. 45 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
Virdborg, Jerker - försvinnarna
- ca 260 s. ( > utläst.)
ca 260 s.
  [regelverk]