Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- lör.19.aug/06 ---

Malmö, träffa Nik. Man dricker lite bubbel, blir lite småfull, går till det indiska stället som blandar rock classics och absolute reggae och äter tills man håller på att dö, medan Nik frågar servitrisen hur det går med pojkvännen. Det är slut, för länge sen. Tbx till lägenheten och se Larry David svettas för terrorhot och gangstastryk samt prata high, then looow.

Och tidigare på dan, när jag skulle med tåget ner, lyckades jag glömma att Yoho skulle få min nyckel för kattmatning, så min tidsplan gick åt helvete och jag fick stressa satan till Vårväder. Men oh joy - eftersom jag gick lite senare än jag borde hann jag få posten, och i högen låg min fina Danger Doom-tröja! Jag har varit nervös för att färgen skulle vara lite fel, men nog var "cream" ett bra val. Big up, American apparel.

Men det var igår. Idag var det mer slowhäng - äta en extremt sen frukost med yoghurtbuffé från Lidl och sen glida runt i överklassghettot och störa sig - men mot kvällen ska det väl bli en kompensationsfylla för Niks helvetesvecka på tennisklubben.

- - -

Som vanligt är jag inte förutseende nog att ta med egna sladden till kameran så man kan få in mina bilder för ett sånt här blogginlägg i exil. Det får bli från Niks kamera just nu, och en lång parad egna när jag kommit hem. Turning Torso utlovas.


dagens bild: ey vafan! sluta fota mitt beniga,
samt provocerande bleka, ass
.

 

statistik,
serier
:

 

lite random curb yr enthusiasm.

ca x min.

statistik,
läsning:
 

shadow of the giant
- ca. 135 s.

ca 135 s.
  [regelverk]